2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
من برعکس شما قبلا بهتر بودم رک بودم راحت بودم سر خوش بودم ولی الان نه نمیتونم حرف بزنم از بعد این دک ...

این دو سطر آخر نوشته هات دقیقا شرح حال منه

منم‌بار تموم مشکلات بر دوش منه و شوهرم کلا بیخیال

فقط پولش رو گذاشته دراختیارم و روز پانکچر تشریف میاره نمونه میده همین و همین .هروقت اسم بچه میاد میگه من که بچه نمیخوام فقط بخاطر تو میام برا درمان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 هم برای همه دوستامون اینجا و هم خودت عزیزم انشالله به زودی❤️❤️❤️

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال من تا انتقالم هیچ وزنم تغییر نکرده بود ولی از بعد منفی شدن انتقالم یهو دو کیلو چاق شدم خیلی ناراحتم بعد کلا احساس میکنم بیشتر میخورم از قبل چکار کنم طبیعیه؟ میترسم همینجوری ادامه پیدا کنه چاق بشم بخاطر داروهاست یعنی یا نه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
این دو سطر آخر نوشته هات دقیقا شرح حال منه منم‌بار تموم مشکلات بر دوش منه و شوهرم کلا بیخیال فقط پ ...

شوهر من بچه میخواد ولی خودشو مثل من به آبو آتیش نمیزنه فکروخیال نمیکنه راحت میگیره همه چیو ای بابا چی بگم بخدا باسه اونا راحتم باید باشه دیگه اینهمه هورمونو آمپولو ماها میزنیم دیگه بدن سالممونو والا با این داروها نابودم میکنیم اخرم حرف منفی بزنیم بدشون میاد شوهر من که اینجوریه اصلا نمیشه حرف منفی باهاش زد مثلا اگه درد و دلی بخوام بگم وای اگه نشه چی اگه مامان نشم چی یا بگم اگه عوارض داشته باشه داروها برام چی اصلا خوشش نمیاد و گوش نمیده به حرفام. میدونم حرفام قشنگ نیستو منفی هستا ولی خوب چکار کنم دل نگرانی هامو به کی بگم پس اون باید دلداری بده ولی اهلش نیست میگه باید همیشه مثبت حرف بزنی بابا خوب اینو خودم میدونم ولی مگه دست خودمه.

ببخش گلم سرتم با حرفام درد آوردم. درکل که خدا فقط کمکمون کنه از این وضعیت دکتر رفتنا خلاص شیم بچه صحیح سالم داشته باشیم ماهم تا غصه دلمون کم شه انقد راحت سر هرچی نشکنیم.

شوهر من بچه میخواد ولی خودشو مثل من به آبو آتیش نمیزنه فکروخیال نمیکنه راحت میگیره همه چیو ای بابا چ ...

ولش کن مرده،  گوش ندارن مردا نمیدونی!!؟ بیا پیش خودمون هر جی میخوای بگو ، هر چی نگرانی فکر و دلشوره داری بگو ، تا ما هم گوش بدیم هم اگه بتونیم کمک کنیم ... میدونم چه حالی داری عزیزم کاش یکم از همسرت بیخیال بودن رو کسب کنی ، در عین حال تلاش هم کنی ، بخدا حرفات خیلی دلم رو لرزوند ایشالا که به زووووودی مامان میشی یه بچه سالم و خوب و از همه مهمتر ررر عاقبت بخیر   

منهم با شما انتقال دادم عزیزم از بی بی چک هم نمیترسم، دفعه خای قبل از روز پنجم هر روز میزدم😄 اما د ...

مبارکه‌عزیزم

انشالله

انشالله

انشالله‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا‌هممون‌مثبت‌بشیم

خخخخخ‌دکترفهمیده‌اهل‌بی‌بی‌چک‌‌هستی

تامیتونسته‌بهت‌اچ‌سی‌جی‌داده..

شوخی‌‌کردم‌گلم..انشالله‌ایندفعه‌مثبت‌میشی‌یه‌جشن‌حسابی

میگیریم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ولش کن مرده،  گوش ندارن مردا نمیدونی!!؟ بیا پیش خودمون هر جی میخوای بگو ، هر چی نگرانی فکر و دل ...

مرسی عزیزم‌ خیلی ازت ممنونم اره واقعا کاش منم مثل همسرم مثبت بودم ولی خوب زندگی منو منفی کرد دیگه ترسونده منو این زندگی. همسرم تو همه چی همراهمه ها ولی اصلا از شنیدن حرفای منفی خوشش نمیاد. در کل ممنونم عزیزم از دلگرمیت انشالله خودتم به مراد دلت هرچه زودتر برسی. من امروز از دست یه ادم بیشعور حرص خوردم بعد به شوهرم گفتم اون از دست من ناراحت شد گفت بیخیال نمیتونی بشی اهمیت ندی به حرفای دیگران ولی خوب مگه دست خودمه ناخداگاه بعضی حرفا بهمم میریزه. خدا انشالله به همه ماها صبر بده من که خیلی کم آوردم 

امیدوارم بتونی مقاومت کنی تا روز ۱۵    

من‌سری‌اول‌‌روز۱۳‌بی‌بی‌انداختم..هیچی‌نشون‌نداد

فرداش‌رفتم‌آزمایش‌که‌منفی‌بود

درسته‌آماده‌تررفتم‌‌‌وزیادشوکه‌نشدم

امابه‌معنای‌واقعی‌شکستم‌‌توآزمایشگاه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزدلم روز ۱۴ رفتم تیتر ندادم فقط آزمایش بارداری دادم و منفی بود فداتشم

واقعا‌ازته‌دلم‌برات‌ناراحت‌شدم

آخه‌چراااا

خدایاااااااااااا..

داروهاتوقطع‌کردی؟

من برعکس شما قبلا بهتر بودم رک بودم راحت بودم سر خوش بودم ولی الان نه نمیتونم حرف بزنم از بعد این دک ...

واای منم همنیجوری شدممم☹☹☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
واای منم همنیجوری شدممم☹☹☹

درکت میکنم گلم میگم که فقط خداست که میتونه به دل ماها آرامش بده و کمکمون کنه. ایشالله خدا هرچه زودتر شمارو به مراد دلت برسونه.

سلام عزیزدلم روز ۱۴ رفتم تیتر ندادم فقط آزمایش بارداری دادم و منفی بود فداتشم

ای وای 😥😢 متاسفم عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
درکت میکنم گلم میگم که فقط خداست که میتونه به دل ماها آرامش بده و کمکمون کنه. ایشالله خدا هرچه زودتر ...

مرسی عزیزم همچنین شما🙏🙏🧡 

کسی واقعا درک نمیکنه که این داروها واقعا اعصاب ادم و میریزه بهم ، باورشون نمیشه 

داروهام سینال و اچ ام جی کارما و اولگالترون. سری قبل که پانکچر شده بودم ماه قبل نبود مهر ماه بود اون ...

من این سری فقط الننوا داشتم انگار سینال که سری پیش داشتم بهتر بوده برام تخمکم اون سری ۱۲ تا بود الان شده۸ تا االبته هنوز پانکچر نکردم این سری و ! شما چطور بود براتون ؟