2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
ممنون عزیزم ان شاالله که به سلامتی شروع کنید و همه چی خیلی خوب پیش بره.بابت امضات هم خیلی ناراحت شدم ...

فدات شم ممنونم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه. انشالله که خوب پیش بره من تهران ابن سینا میرم تعداد اسپرم ۳۰ میلیونه تحرک و موروفولوژی صفر. خودمم که یه کیست دارم ولی دکتر گفت نیاز به عمل و چیزی نداره و فقط بریم میکرو کنیم. هزینتون چقد شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی بوده خونریزی شدید کنه ماه چهارم ولی بچه سلامت بدنیا بیاد؟

من تا ماه چهارم پریود میشدم ولی در حد دو روز

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
 فدای تو گلم واقعا وقتی تاپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم خداروشکر میکنم که مثبت شدی. گلم ان شا ...

شما خیلی به من لطف دارین عزیزم بخدا تا زمانی که تک تک دوستام مثبت نشدن خوشحالی من کامل نمیشه از خدا میخوام همون طور که برای من معجزه کرد برای همه ی دوستام هم معجزه کنه و هممون بارداری راحتی داشته باشیم و طعم مادر شدنو بچشیم.❤❤❤

ان شاالله که شمام موفق باشین و دامنتون سبز شه 🤲🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم نگران هیچی نباش به دکترت اعتماد کن هر کاری گفته انجام بده شاید چون شما یه بار منفی شدی گفته اد ...

خخخخخخ

دکترمن‌فامیلشم‌اعتماد‌هس

دیگ‌مجبورم‌بهش‌اعتمادکنم

منم‌آزمایش‌ایمنی‌ندادم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فدات شم ممنونم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه. انشالله که خوب پیش بره من تهران ابن سینا میرم تعداد اسپرم ...

ان شاالله حتما نتیجه میگیرین عزیزم ابن سینا جای خیلی خوب و مجهزیه مطمئنم به زودی مامان میشی گلم

مرکز ما چون دولتیه هزینه هاش نسبت به جاهای دیگه فکر میکنم بهتره حدود ۱۰ تومن هزینه کردیم البته هزینه های ریز رو نمیگم.

خخخخخخ دکترمن‌فامیلشم‌اعتماد‌هس دیگ‌مجبورم‌بهش‌اعتمادکنم منم‌آزمایش‌ایمنی‌ندادم

به این چیزا فکر نکن گلم به این فکر کن که دوباره مامان شدی.کی میری برای ازمایش؟

به این چیزا فکر نکن گلم به این فکر کن که دوباره مامان شدی.کی میری برای ازمایش؟

۵بهمن‌بایدآزمایش‌بدم

نمیدونم‌چراازدیروز‌ناراحتم..دیروزدوستمون‌منفی‌شدمن‌کلا

روحیمو‌باختم😞‌تواین‌چندروز‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱کیلولاغرشدم

توکل‌برخدا

ماهاتلاشمونو‌میکنیم

انشالله‌‌خداجواب‌سختی‌هامونوبده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
داروهامو قطع کردم دیگه نمی دونم الان اون هفت تا تخمکی که درست شده چ بلایی سرش میاد انقد عصبی شدم و ح ...

عزیزم کار اشتباهی کردی

از دکترت بپرس 😉 ولی بهش بگو مشکلی پیش اومده این ماه برات تا دعوات نکنه 😁😁😁😁