2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یدفعه قطع کرد یا کم کم  چند روز خوردی پردنیزول رو؟

دکتر به من گفته بود دو هفته مونده به پری شروع کنم بخورم که دو هفته ی من شد یه ماه چون پریودم عقب افتاد پریود دوم بعد پانکچرم بود بعدم که تو سیکل انتقال هم یه ده روزی خوردم تا سه روز مونده به انتقال. نزدیک ۴۰ روز شاید خوردم.البته لازم نبود این همه بخورما چون پریودم عقب افتاد از دکترم پرسیدم گفت ادامه بده تا وقتی پریود شدی.یدفعه قطع کرد خیلی نگران بودم نکنه عوارض بده ولی دکتر خیالمو راحت کرد که مشکلی پیش نمیاد.البته پردنیزولون رو حتما باید با مشورت دکتر شروع کنی و تموم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

واااااااای رویا جون تبریک میگم گلم ان شاءالله تو دلیت صحیح و سالم بغل بگیری

گلم کدوم دکتر رفتی یادم رفته😅

فکر کنم دکتر شما با دکتری که من میخوام برم تو یه طبقه و ساختمان باشن درسته؟ 

عزیزم اولین بارت بود اره؟ 

ببخشید خیلی ازتون سوال میکنم منم دارم مام میرم میخوام ببینم جنین شناسش چجوریه  چه داروهایی بهت ...

خواهش میکنم عزیزم 

من نمیدونم جنین شناسش چطوره چون من فقط زنگ زدم گفتن چندتا جنین تشکیل شده

داروها سینال،hmg,اولگاترون

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
تقویتی چیزی خوردی؟؟ 

اووبوست ،کیوتین قرمز،د۳،ویتامین ای،امگا۳

البته دکتراعتقادی به تقویتی نداشت

دفعه قبل تقویتی نخورده بودم۳۰تا تخمک داشتم وگرید جنین هام بهتربود

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
دکتر به من گفته بود دو هفته مونده به پری شروع کنم بخورم که دو هفته ی من شد یه ماه چون پریودم عقب افت ...

دکترهاکارشون‌معلوم‌نیس‌چجوری

هرکدوم‌یجورنسخه‌میدن

دکترمن‌۸روزبه‌انتقال‌پردبنازول‌برامن‌شروع‌کرد‌روزی‌دوتا

بایدادامه‌بدم‌تاروزآزمایش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
واااااااای رویا جون تبریک میگم گلم ان شاءالله تو دلیت صحیح و سالم بغل بگیری گلم کدوم دکتر رفتی یادم ...

ممنون عزیزم ان شاالله که شمام خیلی زود وارد سیکل میشی و خبر مثبت شدنتو میدی برات ذوق میکنیم.😍😍

نه عزیزم فکر کنم دکتر شما خانم دکتر حمدی هستن که تو ساختمان میلاده مطبشون من دکترم خانم دکتر موسی پور هست که مطبشون گلگشته.

آره گلم بار اولم بود.خواهری دعام کن فردا باز باید آزمایشمو تکرار کنم 

ممنون عزیزم ان شاالله که شمام خیلی زود وارد سیکل میشی و خبر مثبت شدنتو میدی برات ذوق میکنیم.😍😍 نه ...

فدای تو گلم واقعا وقتی تاپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم خداروشکر میکنم که مثبت شدی.

گلم ان شاءالله شنبه هم با خبرهای خوب میای خوشحالمون کنی خانمی, 

ببخشید اره راست میگی دکتر شما موسی پور بود.

منتظر خبرهای خوبت هستم گلم.❤❤❤❤❤😘😘😘😘

دکترهاکارشون‌معلوم‌نیس‌چجوری هرکدوم‌یجورنسخه‌میدن دکترمن‌۸روزبه‌انتقال‌پردبنازول‌برامن‌شروع‌کرد‌رو ...

عزیزم نگران هیچی نباش به دکترت اعتماد کن هر کاری گفته انجام بده شاید چون شما یه بار منفی شدی گفته ادامه بده شایدم چون دیر شروع کرده برات. من ۴۰ روز خوردم اونم بدون اینکه بدونم مشکل ایمنی دارم یا نه

خانما سلام من توی سیکل پانکچرم امروز درد واژن دارم امروز روز هفتم میشه که قراره غروب آمپولامو بزنم کسی میدونه درد واژن برای چیه ؟ دردش میگیره و ول میکنه خیلی نگرانم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره حرفت درسته دقیقا عزیزم ، ولی الان تو اهواز اینقد مراکز ناباروری زدن ک بیا و ببین ، کرمانشاه چی ن ...

کرمانشاه هم دوتا مرکز ناباروری خوب داره ..تقصیر خودم بود شوهرم گفت هرجایی تو بگی میبرمت من گفتم تهران ... الان سه ساله ما همش در رفت و امدیم اگه حداقل شهر خودمون بود دیگه این اعصاب خوردی رو نداشت ... حالا که از دیروز آنقدر سردرد دارم دیشب تا خود صبح از ناراحتی نخوابیدم ... مدتی بگذره تا ببینم باید چیکار کنم.. اگه راه داشته باشه جنین ها رو میارم شهرمون ولی میترسم از بین برن.  ممنون ازت گلم  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊