2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باشه عزیزم انشالله, اینباربرای ضخامتت میخوان چیکار کنن? 

نمیدونم دقیق

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه شما مشکل انعقادی داری؟ آخه انوکسای منو فکر کنم هفته 16 بود دکتر قطع کرد دیگه ام نگفت بزنم

نه مشکل انعقادی هم ندارم چون آزمایش داده بودم قبلا . بخدا دیوانه شدم با انوکسا

سلام خانما من تو دوره پانکچر هستم الان روز ششم که امپولای پانکچر زدم سوالم اینه من درد تخمدان دارم گهگاهی خیلی شدید میگیره و بعد ول میکنه این طبیعیه؟ من سری دوم که میخوام پانکچر بشم یادم نمیاد دفعه قبل این دردا رو داشتم یا نه. تا جایی که یادمه نداشتم اینجور گرفتگی شدیدو

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه مشکل انعقادی هم ندارم چون آزمایش داده بودم قبلا . بخدا دیوانه شدم با انوکسا

حالا دکتر من یه برگه داره توش چندتا سوال هست مثل bmi و اینکه بارداری طبیعی بوده یا آی وی اف و چندتا سوال دیگه از روی اون تست برای منو قطع کرد بعد این دفعه که رفتم گفت ببینم نیازه برات از 28 هفته شروع کنم یا بمونه بعداز زایمانت که بازم نتیجش عددی شد که نیاز نبود بهم بده ولی گفت بعداز زایمان باید بزنی البته اونم به شرطی که نتونی تحرک داشته باشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم  ماه قبل که گفتن از 8تا تخمک 4تاش خوب کیفیت خوب بود که از اون چهار تام به خاطر کیفیت ...

عزیزم راستش 4 تا تخمک بالغ کاملا مناسب هست

از کجا معلوم با داروهای دیگه بهتر جواب میگیری؟؟؟ 

من بودم ادامه میدادم

عزیزم خب همینجا بهش بگو منم آندو هستم شاید راهنمایت اینجا بدرد کسی خورد اطلاعات ما هم زیاد شه لاقل

عزیزم اگر اطلاعاتی که مد نظرم هست به درد همه می‌خورد شک نکن حتما حتما حتما میگفتم اینجا 

شما هم اگر سوالی داری بپرس درخدمتم 

من توی این زمینه ها خیلی بی حیام انقدر جیغ و داد میکنم که بیا و ببین .من رفتم برا آز pcr انقدر جیغ ز ...

عزیزم منم اگر واقعا دردم بگیره خیییییلی لوسم 

ولی آستانه تحملم خیلی بالاست، الان که بدون درد و فقط از روی کثیفی لباس زیر میفهمم پریود شدم، تازه دارم میفهمم چه دوران فاجعه ایی رو داشتم، خییییییییلی بد بودو تازه فهمیدم درد زیادی هر ماه بهم تحمیل میشد