2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره خواهری راست میگی فدات شم خدا بهم لطف کرد ان شاالله که خودش این معجزه رو برام نگه داره. کاش نزدی ...

مرسی خانومی. ممنون بابت آیه الکرسی عزیزم. انشالله به سلاکتی و دلخوشی بغل بگیریش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ممنونم ازت برام دعا کن روز پنجم انتقالم

مطمئنم چندروز دیگه میای خبر خوب میدی ... اینجا هرکس مثبت میشه ماها خیلی خوشحال میشیم چون میدونیم مسیر سختی رو گذرونده... ❤

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
جدا نيكان هم هستن ؟ من نمي دونستم  ولي آبان هم هستن من اونجا رفتم اورژانسي باهاشون تماس گرفتن ...

نميدونم والا منم فك كنم نيكان هستن

چون تعطيل هست نتونستم زنگ بزنم مطبشون

مرسی عزیزم یک دنیا ممنون که منو فراموش نکردی  امیدوارم اونروز بزودی برسه

حتما میرسه عزیزم مطمئنم خیلی نزدیکه اون روز

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی خانومی. ممنون بابت آیه الکرسی عزیزم. انشالله به سلاکتی و دلخوشی بغل بگیریش

فدات شم عزیزدلم ان شاالله گل پسر شمام صحیح و سالم بیاد بغلتون❤

وااای خدای من .چقد خوشحال شدم براتون .تبریک فراوان .

عزیزمی آرزو جون ان شاالله خیلی زود قسمت شما و بقیه ی دوستان🥰

خیلی برات خوشحال شدم ایشالا همه دخترا نوبه به نوبه جواب مثبتاشون بیاد

آره عزیزم الهی آمین

شادی من با مثبت شدن دوستان تکمیل میشه اینو از ته دلم میگم.

ایشالله شنبه خبرم کن بایدشیرینیش بخوریم.  قربونت خواهر عزیزم کاری نکردم تنها کاری که میتونم بک ...

فدای تو عزیزم ان شاالله که خیلی زود دلت با دوتا فسقلی ناز شاد بشه 😍🥰😘 کاش واقعا همو می شناختیم و شیرینی میدادم.

فدای تو عزیزم ان شاالله که خیلی زود دلت با دوتا فسقلی ناز شاد بشه 😍🥰😘 کاش واقعا همو می شناختیم و ...

ببین اززیرش در نرو خواهرجان شنبه تومثبت شو خخخ من دوشنبه بیام شیرینی بخورم.   

شوخی کردما عزیزم سلامتی توونی نی ات باعث خوشحالی منه فدات شم.   انشالله خداازدهنت بشنوه خداکنه دوقلوبشن. 

عزیزمی آرزو جون ان شاالله خیلی زود قسمت شما و بقیه ی دوستان🥰

ان شاء الله.فدات بشم مرسی . بازم ازته دلم برات تبریک میگم.ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی وصحیح وسالم بغلش بگیری

دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

عزیزدلم مبارک باشه ایشالله ۹ماه بارداریتو به خوبی بگذرونی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا