2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
جدی میگی؟مامان‌ماهک به نظرت بین طرازی و ظفردوست کدومش خوبه؟من از اینکه طرازی باز بخواد کنسل کنه نوبت ...

ببین دفعه دوم ظفر دوست برام انجام داد مریضاش خیلی راضی بودن چون روز انتقالم به دکترم نخورد و باهاش مثبتم شدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله تكرار كردم رشد كرده بود خدا رو شكر  عزيزم من هيچ مشكلي نداشتم خيالم خيلي راحت شده بود داشت ...

چشم عزیزم ممنون از توصیه هات

ان شاالله که دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد و همه چی تا آخرش عالی پیش میره گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم ممنون از توصیه هات ان شاالله که دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد و همه چی تا آخرش عالی پیش ...

ممنونم 🌹🌹🌹

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

فدای اشکات عزیزدلم ان شاالله که خیلی زود بیای خبر مثبت شدنتو بدی و باهم اشک شوق بریزیم گلم🤲❤❤ من ب ...

وای قربونت برم قربون اون دل مهربونت من الان ازخوشی واست لبریزم اصلا ذوق زده شدم ,انشالله خداکنه, خدای بزرگ ازدهنت بشنوه, شنبه دوباره میری ازمایش؟ انشالله بتات کلی بالابره ونی نی رشدش خوب باشه

سه تا جنین سه روزه عزیزم. مرکز جهاد دانشگاهی تبریز هستم

به سلامتی عزیزم ،پس چرا اینقدر زود آزمایش دادی ؟به ما گفته بودن روز ۱۷ آز بدیم،با توجه به سه روزه بودن جنین ها عدد بتا هم خوبه ،انشالله که بقیه ش هم به خوبی پیش میره  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

رویا جون مبارکت باشه عزیزم .خیلی خوشحال شدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم نمیدونی چ حالتهایی داشت چکارا کرد؟

فقط میگفت پاهام درد میکنه همین حنی لک هم ندید از روز۶ هم بیبی هاله داشت 

قبل انتقال آمپول نوروبیون  زده و صبح انتقال کله پاچه 

استراحت مطلق هم نبود