2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنونم فداتشم ان شاالله که تو هم خیلی زود میشی مامان دوقلوها😍😍 مثل اسمت مهربونی عزیزم ا ...

سلام به روی ماهت مامان خانوم گل.     

چشم بخدا حتماحتمادعات میکنم احتمالا فردا پس فردا برم حرم نمازبخونم نیابتی همتون. خیلی خوشحالم ازته دلم یعنی نشسته بودم گریه میکردم ازخوشی من حالتومیفهمم چه حسیه خدامیدونه. 

ممنون عزیزم انشالله بتات بازم رشد میکنه وبهتروعالی میشه ویه بارداری خوب تجربه میکنی.. مرسی عزیزدلی یاشاسین ازدعات درحقم خداکنه منم اینبارمثبت شم غش میکنم ازخوشی.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکی یه دکتر خوب توی کلینیک ابن سینا به من معرفی میکرد دکتر ظفردوست و ذنوبی رو بهم گفتن خوبه دکتر ...

عزیزم من خودم تحت نظر طرازی هستم اگر سروقت بیاد دکتر خوبیه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون مامان مهربون ان شاالله که خدا وروجک هاتو صحیح و سالم بیاره بغل مامان باباشون🤲🤲❤ میگم عزیزم ب ...

سلام عزیزم تبریک میگم بتات خیلیم خوبه 

اصلا نگران نباش 

من بتام روز 16 . 241 بود 😍

خداجونم شکرت       
نه دیگه دارم میخورم ولی خب بیخودی دارم داروی الکی میخورم شاید اگه جنینام سه روزه بودن امیدی بود وبل ...

اشکال نداره اما ادامه بده عزیزم اینهمه صبر کردی این چندروزم روش

من اون دفعه که منفی شدم مرکز بهم گفت حتی یک روز قبل از تاریخی که ما گفتیم بیبی چک مثبت بیاری یا حتی آز برا ما سندیت نداره حتما همون روزی که گفتیم😘حتما یه چیزی میدونن دیگه تو هم صبر داشته باش خداروشکر ادامه دادی داروهاتو😍😍❤️❤️

سلام منم شنبه انتقال دادم ، فک منم میشه روز ۵ درسته؟

نه‌دیگ‌شمامیشی‌روز۶

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم ممنونم فداتشم ان شاالله که تو هم خیلی زود میشی مامان دوقلوها😍😍 مثل اسمت مهربونی عزیزم ا ...

جنینات چند روزه بودن عزیزم؟کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...