2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مهربون21     عزیزم جواب آزمایشم مثبت شد گفته بودی خبرت کنم.

سلاااممممم واییی خدای ییییی مننن ای وای قلبم وایساد... ادخوشحالی میخوام گریه کنم بخداااا.   خیلی خوشحالم دوست گلم تبریک میگم مامان شدنت رو, وای خداروشکر تو از انتظار در اومدی, بتاچندبود؟؟؟ دوقلو نیس؟؟ 

مباااااااارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات.انشاله به سلامتی این دوران رو بگذرونی ونی نی تو بغل بگیری😍

ممنون مامان مهربون ان شاالله که خدا وروجک هاتو صحیح و سالم بیاره بغل مامان باباشون🤲🤲❤ میگم عزیزم بتام خوبه؟ خودم فکر میکنم کمه البته روز ۱۳ آزمایش دادما

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وااااای عزیز دلم خدایاااا هزار مرتبه شکرت الهی که به حق فاطمه زهرا بارداری خوبی رو پشت سر بذاری ن ...

خیلی ممنونم نیلو جان عزیزم ان شاالله که خیلی زود قسمت شما بشه و تا ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون و بعدم صحیح و سالم بیان بغلت🤲😘 نیلو جان دعا کن همه چی خوب پیش بره از این ببعد هم استرس ساک حاملگی و قلب و اینا داره اضافه میشه توکل بخدا.ان شاالله که روزی همه ی دوستای عزیزم

تبریک میگم مامان شدنت رو 💜💜💜💜 انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی 💗💗💗💗

سلام مامان لیانا جون خوبی عزیزم؟ دخمل خوشگلت خوبه؟

مرسی بابت تبریکت عزیزم خدا دختر قشنگتونو براتون حفظ کنه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه ان شاالله😍❤❤😘😘

سلاااممممم واییی خدای ییییی مننن ای وای قلبم وایساد... ادخوشحالی میخوام گریه کنم بخداااا.   &n ...

سلام عزیزم ممنونم فداتشم ان شاالله که تو هم خیلی زود میشی مامان دوقلوها😍😍 مثل اسمت مهربونی عزیزم ان شاالله خدا هر چی میخوای بهت بده گلم🤲🤲❤❤

بتام ۱۸۳ شده ولی باید شنبه و دوشنبه هم تکرار کنم دعا کن خواهری بازم به دعاتون محتاجم من مطمئنم دعای شما دوستای نازنینم برام اجابت شده مدیون نفس های گرمتونم.

فکر نکنم دوقلو باشه بتام زیاد نیست البته روز ۱۳ بودما😊

عزیزم مبارکت باشه مواظب خودت و نینی باش    

ممنون دوست خوب و عزیزم ان شاالله که خیلی زود زود قسمت شما و بقیه دوستان🤲🤲❤

من هر دوازده ساعت یکی میزنم .خیلی سفت و دردناک شده

مگه نگفته روزی دوتا؟؟؟اگه اینطور باشه میتونی جفتش رو تو یه سرنگ کنی.اگه گفته ۱۲ ساعتی که هیچی دیگه همون طور دکترت گفته بزن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️