2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنونم ان شاالله قسمت خودت گلم.😘 میگم گلی جان به نظرت بتام خوبه؟ روز ۱۳ انتقالمه

ببخشید ک من جواب میدم عزیزم بتات عالیه اصلا ب عدد توجه نکن من سری پیش ک انتقال دادم روز چهاردهم بتام713 بود ک متاسفانه سقط شد اصلا نگران نباش بتات خیلی ام خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحل جان منم آسپرین میخورم آما آنوکسا و قرص پردنیزلون هم ب داروهام اضافه شده نمیدونم چرا سری پیش این ...

برامن‌فقط‌پردینازول‌اضافه‌شده‌اینسری

راشتی‌شماپردینازول‌روزی‌چندتامیخوری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم مبارکت باشه خدارو هزار مرتب شکرر از صبح پیاماتو خونده بودم و استرس داشتم برات خداروشکر که خ ...

فدات شم عزیزم شما بهم لطف دارین ان شاالله که خیلی زود بیایم و به شما تبریک بگیم گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم ممنونم ان شاالله قسمت خودت گلم.😘 میگم گلی جان به نظرت بتام خوبه؟ روز ۱۳ انتقالمه

بله خوبه بتات مال همه یه اندازه نمیشه که متغیره؛همانا با هر سختی حتما آسانی هست؛خداروشکر دوست خوبم برای همه منتظرا دعاکن🤲

بچه ها جای آمپولای پروژسترونم خیلی سفت شده و کمکم داره دردناک میشه از 13 دی دارم میزنم .راه حلی داری ...

برای چی می ترسی؟؟؟ من یه بار ب ا س ن چپ میزنم یه بار ب ا س ن راست یعنی برای هر ب ا س ن ۴۸ ساعتی یه بار نوبتش میشه🥴🥴🥴۲۴ ساعت که گذشت بعد از تزریق میتونی کیسه آبگرم بذاری .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدارو شکر خیلی خوشحالم برات. با این حال خوبت واسه ما هم دعا کن عزیزم. یه بی بی چک هم بزن انتقام م ...

عزیزم چشم حتما میزنم خودمم دلم میخواد بزنم یه دل سیر نگاش کنم

ان شاالله روزی شما عزیزم

من دور ناف میزنم .به اندازه دو بند انگشت فاصله بده و چپ و راست ناف بزن بالا پایین نزن.محل تزریق رو ک ...

وای ب من گفتن توی چربی شکم تزریق کن ن نزدیک ناف ن نزدیک کلیه یعنی اشتباه زدم

نگفتم بهت😜😜😜 حالا جواب تمام سوالا رو بده  مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ...

من در خدمتم عزیزدلم

مطمئنم شما هم مثبتی ان شاالله

برای چی می ترسی؟؟؟ من یه بار ب ا س ن چپ میزنم یه بار ب ا س ن راست یعنی برای هر ب ا س ن ۴۸ ساعتی یه ب ...

بعد از انتقال بازم آمپول پروژسترون میزنید؟ب من روزی دوتا شیاف دادن؟

خداراصدهزار مرتبه شکر عزیزم انشاالله که همه چیز برات به خوبی پیش بره

فداتشم عزیزدلم ان شاالله که جواب آزمایشت مثبت میشه خوشحالیمون تکمیل شه به حق حضرت زهرا. مخصوص دعات کردما 

وای ب من گفتن توی چربی شکم تزریق کن ن نزدیک ناف ن نزدیک کلیه یعنی اشتباه زدم

ببین‌دوانگشت‌پایین‌ناف‌وچپ‌وراستش‌بزن..بالاناف‌نزن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله خوبه بتات مال همه یه اندازه نمیشه که متغیره؛همانا با هر سختی حتما آسانی هست؛خداروشکر دوست خوبم ب ...

بخدا همون لحظه که جواب رو دیدم از ته دلم برای همه ی خانومای منتظر مخصوصا شماها دوستای تاپیکی نازنینم دعا کردم