2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بعد از انتقال بازم آمپول پروژسترون میزنید؟ب من روزی دوتا شیاف دادن؟

اره روزی ۲ تا تو یه سرنگ.ولی من دیگه شیاف ندارم.معمولا یا شیاف میدن یا آمپول. یه یه دونه شیاف یه آمپول.بستگی به نظر دکتر داره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ک من جواب میدم عزیزم بتات عالیه اصلا ب عدد توجه نکن من سری پیش ک انتقال دادم روز چهاردهم بتام ...

ان شاالله که این دفعه حتما میمونن پیش مامانشون تا ۹ ماه بعدم صحیح و سالم میان بغل مامانشون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
روزی یکی عزیزم

آهان

من‌روزی‌دوتامیخورم.

اماآمپول‌های‌پروژسترون‌دردناکن

روزی‌دوتامیزنم‌.شب‌هاهم‌شیاف

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آهان من‌روزی‌دوتامیخورم. اماآمپول‌های‌پروژسترون‌دردناکن روزی‌دوتامیزنم‌.شب‌هاهم‌شیاف

عزیزم من قبل از انتقال ک میزدم دکترم گفت نیاز نیست دوتا سرنگ بزنی دوتا رو با ی سرنگ بزن

دوستای عزیز و مهربونم خیلی ممنونم از تبریک تک تکتون ببخشید که نتونستم یکی یکی جواب بدم نخواستم صفحات تاپیک اشکال بشه. همه تون بهم لطف دارین و شرمنده ی محبت ها و دعاهاتون هستم.خیلی خیلی براتون دعا کردم ان شاالله قسمت همه ی منتظرا و مخصوصا شما دوستای گلم.🤲❤ ان شاالله خیلی زود من بیام و بهتون تبریک بگم.

مثل همیشه به دعاهاتون نیاز دارم تا همه چی خوب پیش بره.بازم ممنونم از لطف همگی😘😘😘😘😘😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره واقعادرک میکنم چی میگی،خداایشالابه خانم خشنودخیربده،اون باعث دلگرمیه فقط اونجاهوای ادموداره من ا ...

واقعا خانم خوشنود ماهه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من قبل از انتقال ک میزدم دکترم گفت نیاز نیست دوتا سرنگ بزنی دوتا رو با ی سرنگ بزن

منم‌دوتاروبایه‌سرنگ‌میزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چرادوبارتویه ماه دادخواهر؟؟جفتش یه ازمایشگاه بود؟؟بازم خوبه ها،دی افش مهمه،آناجون یادته مورفوی شوهرش ...

اخه شونزدهم رو دکتر خودش میخواست بعد دیروز ی دفعه گفتن باید برا میکرو دی اف آی مشخص شه که آنالیز اسپرم هم گرفتن آره هر دو رو توی ابن سینا داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون الان همسرت دارومصرف میکنه؟؟اگه اره درحین مصرف رف ازمایش داد؟چون دکترب شوهرم گفته بودیه هفته ...

اره عزیزم دارو مصرف میکرد اصلا هم قطع نکرده هم فرتیل اید و هم ویال خوراکی ال کارنتین و ویتامین ای۴۰۰