2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
تو که هنوز پانکچر نشدی دختر من دفعه قبل که انتقال دادم روز انتقال بهم گفتن که چون پوسته ضخیم بوده ه ...

دارم پیش پیش فکر میکنم چیکار کنم نتیجه بده دیگه اینبار طرازی رو باید روز دوم سیکل ببینم اونموقع بهش میگم خداکنه قبول کنه جنین شناس .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره عزیزم هزاری آدم لک ندیدن ❤️ من خواهرام ندیدن اصلا. طبیعی بودن ولی خوب لانه‌گزینی که ربطی نداره. ...

عزیزم طرازی برای شمارو با سونو انتقال داد؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام من امروز رفتم ابن سینا ویزیت شدم جواب آزمایشاتم اومد خوب بود ویتامین د۳ فقط ۳۴ بود یعنی ق ...

سلام عزیزم . شکر خدا که وضعیت بدنت عالیه . ابن سینا همه جنین ها رو هچینگ میکنه چه شما درخواست بدی چه ندی ولی بازم خودت به بخش جنین شناسی بگو ولی من هربار میگفتم بهم میگفتن شما نگید هم ما انجام میدیم

سلامم. عزیزم خداروشکر انشالله این بار دیگه همونی میشه که میخوای😍 از دکترت بپرس تو ویزیت‌ها راهنما ...

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم . شکر خدا که وضعیت بدنت عالیه . ابن سینا همه جنین ها رو هچینگ میکنه چه شما درخواست بدی چه ...

جدی میگی؟چه خوب 

پی آر پی چی؟دکترتون کی بود ؟اون امپول gcfs چی توی ابن سینا زده میشه؟

@bopo     عزیزم سلام. خوبی؟ رفتی پیش دکترت؟ حالت چطوره؟ نی نی خوبه؟

سلام دوست مهربون من . ممنونم از لطفت . رفتم با هزار دلهره . اول که رفتم پیش ماما هرکاری کرد نتونست ضربان قلب و بگیره من تا مرز سکته پیش رفتم خلاصه بعد از نیم ساعت ضربانشو گرفت😮 نمیدونم چرا اینجوری میکرد تکون میخورد ولی نمیشد ضربان گرفت . بعد هم رفتم پیش دکتر انقدر ریلکس برخورد کرد خنده ام گرفت . گفت ممکنه بره بالا ممکنه نره ولی تهش اینه که سزارین میشی و تو هم که میخواستی سزارین بشی . نیاز به استراحت مطلق نییت ولی فعالیتتو کم کن که آرامش داشته باشی 

نه عزیزم برای همه هچینگ نمیکنن. برای من هر دو بار نکردن.

مطمئنی عزیزم ؟ برای من همه دفعات بود . تو هزینه ها هم نوشته بود هچینگ . منم هربار میگفتم بهم میگفتن نگی هم انجام میدیم

جدی میگی؟چه خوب  پی آر پی چی؟دکترتون کی بود ؟اون امپول gcfs چی توی ابن سینا زده میشه؟

دفعه آخر با دکتر طرازی بودم و به همه پیشنهاد میکنم چون فوق العاده است . آرامش خاصی به آدم میده و حواسش کامل جمع هست میدونه داره چیکار میکنه . بودن دوستانی که انجام داده بودن البته با پزشک های دیگه ولی برای من انجام نداد حتی پیشنهاد هم نداد. فقط بهش اعتماد کن و تو مواردی که خیلی تکرار میشه خیییلییی با احتیاط پیش میره . برای من همه جوانب و در نظر میگرفت میگفت ریسک نکنیم بهتره 

مطمئنی عزیزم ؟ برای من همه دفعات بود . تو هزینه ها هم نوشته بود هچینگ . منم هربار میگفتم بهم میگفتن ...

آره عزیزم. تو هزینه هم نبود. انتقال دومم که بلاست بود جنین شناس یکی از جنین ها رو نشون داد گفت میبینی این داره درمیاد، این خیلی خوبه. یکیشون خودش داشت هچ میشد. اما اونا کاریش نکرده بودن. به قول اون دوستمون شاید بر اساس ضخامت پوسته خودشون تصمیم میگیرن.