2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
آره عزیزم. تو هزینه هم نبود. انتقال دومم که بلاست بود جنین شناس یکی از جنین ها رو نشون داد گفت میبین ...

احتمال داره ولی برای من همیشه هچینگ بود تو صورتحسابی که بهم میدادن هم نوشته بود

وای پس انشالله سه ماه دیگه به سلامت فارغ میشی    

انشالا 🥰 از ته دلم میخوام همه زودتر به نتیجه برسن . خودم سالها درگیر بودم و میدونم چقدر سخته و اذیت میشه آدم هم روحی هم جسمی هم مالی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم والا تنها اومدم تهران .هم آز dfi و هم آز خون میخوان ازش قراره تا فردا خودشو برسونه

انشالله واسه همسرتم خوب باشه

دلم روشنه عزیزم انشالله اینبار حتما مامان فرشته های ناز میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من دکترم طرازی هستش ولی امروز چون نبود پیش امجد

دکتر طرازی همش شنبه سه شنبه ها میاد 

یعنی اون دو روزم یکی در میون میاد😞

من شنبه نوبت دارم کاش حداقل ویزیت اولم رو خودش باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکتر طرازی همش شنبه سه شنبه ها میاد  یعنی اون دو روزم یکی در میون میاد😞 من شنبه نوبت دارم کا ...

عزیزم شنبه اولین بارته کلا که میخوای ابن سینا ویزیت شی؟ اگه اینطوره احتمالا با دکترهای اصلی ویزیت نمیشی

سلام عزیزم میشه بگی چند هفته دید قلبش رو

۷ هفته بود ولی اورژانسی سونو شدم وگرنه تاریخ سونو دیرتر بود 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خداروشکر عزیزم تبریک میگم  انشاءلله قلبش صد و بیست سال مرتب بتپه  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

ان شاءالله 

خيلي ممنونم عزيزم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزم شنبه اولین بارته کلا که میخوای ابن سینا ویزیت شی؟ اگه اینطوره احتمالا با دکترهای اصلی ویزیت نم ...

اره اولین باره

چرا؟

ثمینم اولین بار که رفت با خود طرازی ویزیت شد

سلام گلم خوبی؟ شماچیکارکردی؟  چشم قابل باشم حتما پریودم تموم شه قبل تبریز میرم زیارت نایب الزی ...

مهربون جونم سلام .شما خوبین؟ من شرمنده شدم بخدا الان پیامو کامل خوندم شما احوال پرسی کردین انوقت من   ببخشیدتوروخدا .فدات منم برا ۴ بهمن از دکترعلیرضایی وقت گرفتم تا ببینیم چی میشه .درجریان هستم وارد سیگل انتقال هستی.ان شاء الله بااولین انتقالت مامان دوقلوها میشی

دقیقا منم مثل شما هستم بعد پانکچر دومین پریودیم الان ۱۸ روزه که نیفتاده حامله هم نیستم یعنی به نظرتو ...

عزیزم، منم مثل شما دومین پریود پانکچر ده روز عقب افتاد، دوتا آمپول پروژسترون زدم بعد از 6 روز از تزریق پریود شدم، طبیعیه، هورمونا بهم ریخته.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
لطف میکنی خانومی .ببخش اسباب زحمت شدم

این چه حرفیه

خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم

مهربون جونم سلام .شما خوبین؟ من شرمنده شدم بخدا الان پیامو کامل خوندم شما احوال پرسی کردین انوقت من ...

سلام به روی ماهت, خب چه اشکالی داره میدونم درگیری ذهنی زیاده, قربونت برم خوبم بخوبیت. 

ای جانم شماها خیلی بمن لطف داریددعاکن عزیزم هرچی صلاح باشه احتمالا هفته بعد برم زیارت ازسرف همتون. ایشالله هرچی خیره برات دوست گلم. 

ازالان استرس گرفتم من