2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام زینب جان ...اندومتریوز با سونو سه بعدی واژینال مشخص میشه؟من دادم پیش دکتر البرزی حرفی از اندو ن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

نت گردی ممنوع 😜 😜 😜 😜 وقتی دکتر میگه خوبی، یعنی خوبی

اون اسهال هم عوارض اون آنتی بیوتیک بوده، اندو روده ایی کجا بود بابا

رفتی پیش مشاور؟ 😈😈😈

سلام زینب جان خوبی؟؟ من منفی شدم دوباره  نوبت گرفتم پیش دکتر نصر  حالا میخوام شما خواهرا ...

عزیزم من هم جواب میدم شاید بکارت بیاد

من یه ویزیت پیش دکتر علیرضایی رفتم که جزو تیم دکتر نصر هست بهم گفت الان دیگه اندومتریوز رو عمل نمیکنیم چون بشدت ذخیره رو میاره پایین اول باید چند بار پانکچر انجام بشه وقتی چند تا جنین تشکیل شد اون موقع تصمیم میگیریم انتقال بدیم یا اندو رو عمل کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان من پیش البرزی رفتم گفت اول پانکچر بعد عمل بعد انتقال چون من اندو وارد رودم شده  ولی م ...

والا منم یه مدت دنبال دکتر خوب واسه عمل بودم، کلینیک و تیم ابن سینا رو چند تا متخصص زنان بهم معرفی کردن

خصوصا اگر بتونی با دکتر خزعلی عمل بشی عاااااااااالیه، کارش حرف نداره 

آنا جون رو هم خزعلی عمل کرد، ولی همیشه ایران نیست، قبلا تو مرکز ابن سینا، هماهنگ میکردن، ویزیت با اسکایپ بشه بیمار و بعد نوبت میدادن و دکتر میومد ایران و عمل می‌کرد و میرفت 

کلا تیم ابن سینا واسه آندومتریوز عاااااااااالیه

زینب جان من پیش البرزی رفتم گفت اول پانکچر بعد عمل بعد انتقال چون من اندو وارد رودم شده  ولی م ...

من خودم چند سال قبل پیش آصف جاه عمل کردم ذخیرم عالی بود گفت چیزی نمیشه خوب هم تمیز کرده انصافا ولی متاسفانه ذخیرم خیلی خیلی کم شده 

اگر اطلاعات الانم رو داشتم بهیچ عنوان قبل از پانکچر عمل نمیکردم

توسونو داخلی فهمیدن نوشتن لوله های فالوپ متسع هستن به نفع هیدروسالپنکس.

چه جالب،برامنوتاحالانگفتن،اماچون ۶بارانتقال ناموفق داشتم اسپرم شوهرمم ضعیفه دکترموکه عوض کردم گفتن حتماعکس رنگی بایدبگیری،خیلی،دردداشت شماانجام دادی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اهان یعنی پس هنوز ممکنه طول بکشه, وای تحملم کمه, نه به اینکه تادیروز میگفتم خخخ ماه بعد نه الان.&nbs ...

عزیزم سعی کن استرس نداشته باشی کارای نیمه تمومتو تموم کن میبینی روز انتقالم رسید فقط و فقط توکل به خدا کن چون مطمئن باش بهترین تصمیم گیرنده خداست

چرا نشه گلم ان شاالله مامانی 

من امروز یجوریم دلم گرفته😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

خانوما من تا امروز تحمل کردم ولی نمیدونم چرا امروز دلم گرفته روز ده انتقالم ولی به جز دل درد پریودی دیگه هیچ علامتی ندارم نه لک که بگم مال لانه گزینیه نه سینه دردی😭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سمین جون  عزیزم شما سیکل پانکچرتون با سینال اف و سینا فکت بوده تا حالا ؟؟؟   اگه بله ...

عزیزم من به سینال اصلا جواب نمیدم تنهایی .یک پانکچر با سینال داشتم با ذخیره ۵.۶ فقط ۴تا تخمک داشتم که همشون جنین شد .ولی با سینافکت ۲۶تا تخمک داشتم که ۲۲تاش جنین شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شما فقط یکبار میکرو کردین؟قبلنا iui نشدید ؟ کدوم مرکز میکرو کردید ؟نظر دکتر در مورد این ذخیره چی بو ...

نه عزیزم ای یو ای نکردم چون شوهرم تا قبل از پانکچر کلا صفر بود . دیگه موقع پانکچر نمونه داد ۵ میلیون اسپرم داشت با تحرک ۳ درصد و مورفو بین صفر و یک. تو رویان تهران انجام دادم دفعه سوم انتقال و آخرین جنینام مثبت شدم

یبار هم قبلا تو جنوب میکرو کردم که دکترش میگفت ذخیرت خیلی کمتر از اون چیزیه که تو آزمایش گفته و کلی منو ترسوند.با تسه از شوهرم نمونه اسپرم گرفتن .کلی داروی قوی بهم داد به ۵ تخمک هایپر شدم. تخمک زیاد داشتم اما فکر کنم از ترس فقط ۵ تاشو برداشتن که گفتن جنینا رشد نداشتن و شما هیچ وقت نمیتونین از خودتون بچه داشته باشین و باید جنین اهدایی بگیرین و فقط با این راه میتونین بچه دار بشین هر جای دیگه هم برین همینو بهتون میگن.ددیگه اومدیم رویان کلا رد کردن حرفاشونو و گفتن اصلا حق نداشتن حرف از جنین اهدایی بزنن. دکتر خودمم موقعی سونو کرد گفت دخیره به ۱.۹ میخوره بعد از دستیارش پرسید ذخیرش چنده گفت نوشته ۱.۹ که دکار گفت پس درسه. بهشون گفتم دکتر مرکز قبلی چی گفته خندشون گرفت😑😑 گفتن نه خوبه ذخیرت.خدا رو شکر همونجا هم بالاخره مامان شدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت