2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قرصو امپولمه کسی از اینا داشته

منم ال دی داشتم و از روز دوم پری میخوردم دکتر گفت ۱۴ تا ال دی که خوردی ۲۰ واحد سینا فکت بزن سر ساعت مشخصی و آل دی هم ادامه بده تا تمام شه و پریود شدی روز دوم یا سوم بیا.ولی سینافکت رو تا چند روز بعد پری دوم هم استفاده کردم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ای جانم، فردا ایشالله با نی نی ها میای خونه و تا 9 ماه مهمون دلت میشن    

الهی آمین خیلییی برام دعا کن به نی نی هات بگو واسم دعا کنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۱۶تا قرص خوردم 

ببین من تو سیکل انتقال اینا رو داشتم .لابد شرایط ما با هم فرق داره  شما هم ۱۶ تا قرص خوردی طبق تجویز دکترت شروع به استفاده از سینا فکت کن و سر ساعت مشخصی تزریق کن.من دور ناف میزدم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم تماس گرفتم با اون شماره که مربوط به شکایات بود بعد گفتن چون مربوط به بیمه میشه باید به بیمه ز بز ...

چیزی نمیشه انشالله برو انجام بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جانم، فردا ایشالله با نی نی ها میای خونه و تا 9 ماه مهمون دلت میشن    

سلام گلم خوبی؟

عزیزم ذخیره شما چند بود ؟

من ۲۸سالم هست ذخیره تخمدانم شد ۱/۹۴ 

چرا اینقدر کمه ذخیرم 🙄

نه قرص خوردم تاحالا نه سابقه داریم 

میترسم تخمک خوب نداشته باشم 

تافعلا میگفتن مشکل از اسپرم که دی اف ای ۳۶

یعنی الان مشکل از منه؟

Fshهم شد ۶

عزیزمی مهربونی از خودته گلم  آره خودمون به کنار من همیشه میگم خدایا دل خانواده هامونو شاد کن ...

الهی امین بهترین دعارومیکنی. 

چه خوب پس حتما ادامه میدم, بنظرت کی بخوان انتقال بدن? دوشنبه14ام میشه وای انقدردلم میخواد1بهمن اینهاانتقال بدن و15ام روزمادره خخخ برم ازمایش. 

سلام گلم خوبی؟ عزیزم ذخیره شما چند بود ؟ من ۲۸سالم هست ذخیره تخمدانم شد ۱/۹۴  چرا اینقدر کمه ...

سلام عزیزم. ممنون

ذخیرت نگران کننده نیست اصلا. با این ذخیره اکثرا طبیعی باردار میشن. من پارسال که ۳۲ سالم بود قبل میکرو و iui بود ۱/۷. البته دو سه دوره لتروزول و کلومیفن خورده بودم. اما بعد iui و پانکچر امسال شد ۱ که خوب این نگران کننده است 😬 ولی ظاهرا برای کسی به این سرعت پایین نمیاد

مگه نمیخوای میکرو کنی؟ مشکلی نداری به خاطر ذخیره ات. من از fsh نمیدونم چیزی

راستی ذخیره ربطی به خوب بودن تخمک نداره. ممکنه دو تا تخمک شما خیلی بهتر از ۲۰ تای یکی با ذخیره ۴-۵ باشه