2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045084 بازدید | 684425 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای داروخانه گفته بود بیرون یخچالی منم بیرون گذاشتم روشن فک کنم زده بود سی درجه آلمانیه

عزیزم حتما بپرس من زن داداشم بیرون گذاشت زنگ زد از داروخونه پرسید گفت فاسد شده استفاده نکن دوساعتم بود زنگ بزن بعد تزریق کن که خیالت راحت باشه

@سمر_67     چیکار کردی رفتی داروخونه

گلم تماس گرفتم با اون شماره که مربوط به شکایات بود بعد گفتن چون مربوط به بیمه میشه باید به بیمه ز بزنی شماره شکایات بیمه ای رو داد اونجام ز زدم گفتن باید حضوری بیای ثبت کنی اخه من تو این کرونا چجوری برم اونم تو سیکلمم ولی ولش نمیکنم میرم شوهرم میگه تو کرونا سخته خدای نکرده جای شلوغ بری  الان تو دوره ای اینهمه آمپول داری میزنی بعد سر سهل انگاری و جایی رفتن بگیریم سیکلمون عقب میوفته دیگه نمیدونم چکار کنم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
نمیدونم احتمال داره.من گفتم دارو گفت نه دارو هست مواد ای وی اف نیست.یه ساله سرکارم گذاشته یه بارمیگه ...

عزیزم من خودم کوردم هر بژی کورد 

این دکتر ها خیلی اعتماد بهشون نیست من خودم یه سال رفتم مطب شخصی به قول شما فقط علافم کرد گفت مرکزم به خاطره کرونا پانچکر نمیکنه هی این ماه نه اون ماه میکرد هر بارم سنو ویزیت بعدرفتم از مرکز پرسیدم فعال بودن فقط وقتمو طلف کردم به نظرت مرکزتو عوض کن

عزیزم حتما بپرس من زن داداشم بیرون گذاشت زنگ زد از داروخونه پرسید گفت فاسد شده استفاده نکن دوساعتم ب ...

خوب داروخانه به همسرم گفته بود خارج از یخچال از همونجا که خریده بودیم اون گفته بود یخچالی نی دیگه از کی بپرسم؟

اون نادری که من بهت آدرس دادم نداشت 

مهگل جان سلام شما امپول اولگالترون که گرفتی رو کجا داروخانه گفت باید نگهداری کنی؟ یخچالی گفت نیست به شما؟ من امروز یه داروخانه پیدا کردم خریدم گفتن یخچالی نیست حالا میترسم گفتم از شمام بپرسم

عزیزم من خودم کوردم هر بژی کورد  این دکتر ها خیلی اعتماد بهشون نیست من خودم یه سال رفتم مطب شخ ...

قزات.بخدا نمیتونم برم جای دیگه شرایطم جوری نیست برم وگرنه التماس این دکتر دمدمی مزاج نمیکردم هربار به چیز بگه الافم کنه😞

به نظرم دارو خونه نزدیکت هست دارو رو ببر بپرس ازشون اگه میخوایی خیالت راحت بشه

اوکی گلم مرسی یکی از بچه ها اینجا خریده این دارو رو خداکنه بیاد زودتر ج بده بهم ازش پرسیدم ببینم به اون چی گفتن

قزات.بخدا نمیتونم برم جای دیگه شرایطم جوری نیست برم وگرنه التماس این دکتر دمدمی مزاج نمیکردم هربار ب ...

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه واز دست این دکتر ها خلاص بشیم خیلی سخت چشم به دست و دهن دکتر دوختن اخرم با بی مسولیتی روبه رو بشیم

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه واز دست این دکتر ها خلاص بشیم خیلی سخت چشم به دست و دهن دکتر دوختن ...

الهی آمین.انقد شادو پشیمونم کرده هربار یه چیزی گفته دیگه کم کم سرد شدم میگم ادامه ندم کلا بیخیال حتما حکمتیه