2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
عزیزمی  من از اول باشوهرم نیت کردیم هرچندتاش دخترشد اهدا کنیم انشاالله خدا یه دختر سالمو خوشگ ...

سلام عزیزم خوبی؟ روزا چطور میگذره؟ من هیییچ علایمی ندارم☹ شما چی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه‌عزیزم‌خیلیم‌خوبه نزدیک‌۲‌هست‌دیگ..

سلام گلم ان شاالله که به سلامتی نینی های نازتو میاری خونه و برای همیشه میمونن خونتون😍🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . منم الان سونوگرافی هستم منتظرم تا نوبتم شه برای من بررسی بارداری رشد جنین و طول سرویکس ...

سلام جانم😘 به سلامتی انشاالله

چه خوبه برات کامل نوشته دکتر من فقط نوشته بود سونوی بارداری، دکتر سونو گفت سونوی ساده درخواست کرده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام 

بچه ها من روز سوم انتقالمه آبریزش بینی و عطسه هم به لک اضافه شد.😔😔😔میتونم سیتریزین یا هیدروکسید زین بخورم ؟؟؟خواهشا هر کی میدونه بگه 

یک سال سرما نخوردم دقیقا تو انتقالم باید این اتفاق بیفته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
پس چرا لاهوتی به من‌گفت مشکل از جنین بوده افت بتات🤕 بالاخره چی درسته🥺

نمیدونم والا هر کدوم یه چیز میگن لاهوتی مگه مام نیست؟ پس چرا میگن دکتر نصر میگه افت بتا فقط و فقط از رحم و لوله س منم فک میکنم این درسته دقیقا چون من تمام ازمایش هام سالم بود فقط همین رحم میمونه ک سپتوم نشون داد

خواهران‌گلم‌‌‌‌من‌فردامیرم‌براانتقال‌براباردوم التماس‌دعای‌فراوان‌🙏🏻🙏🏻 انشالله‌همه‌دوستای‌گلم‌ ...

عزیزم برو به سلامتی نی‌نی های نازت ۹ماه تمام میچسبن به دلت خدا بهمراهت 

عزیزمی  من از اول باشوهرم نیت کردیم هرچندتاش دخترشد اهدا کنیم انشاالله خدا یه دختر سالمو خوشگ ...

چه کار خوبی کردی عزیزم ،انشالله که پاداش این کار قشنگت هزار برابر وارد زندگیت بشه 😍

میگم برات سخت نبود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم انشالله واسه هممون بحق مادرسادات.  خیلی استرس گرفتم اخه یهویی تصمی ...

مهربون جون حتما خیری هست خدا خودش به دلت گذاشته 

امید به خدا یه جفت دختر پسر ماه میچسبن به دلت 

اونوقت ما رو هم دعا میکنی  

من داشتم اما خیلی کم لکه بینی داشتم فقط درد داشتم بیشتر

مال منم کمه ولی درد ندارم..شما هیسترو سالم بود؟تا پریودتون لکه بینی داشتین؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نه اینجا هم نیم ساعت بهم گفت بشین تاییدیه بیمه بگیرم اینا که داروهای خاص دارن و طرف قرارداد هستن خود ...

سینال چند واحد؟چندتا؟من ۹۰۰رو از همین داروخانه۵۰۰گرفتم چندهفته پیش

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اره گلم مطمئنم صدای ضبط شده دکتر رو دارم خودص گفت ضبط کنم من الان سینال قلمی زدم تا حالا نزده بودم ا ...

گلم الان مهمترین چیز آرامش خودته اونا رو ولشون کن خدا خودش جزاشونو میده

من هنوز آمپولام شرو‌ع نشده ولی برو‌تو پیج اینستای اونجا یکی از پستا همین سینال قلمی رو فیلم آموزش گذاشته