2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045093 بازدید | 684427 پست

سلامممم دوستای گلم خوبین؟ من یهویی تصمیم گرفتم جنین هاروانتقال بدم اینماه وای دعاکنیدبرام زنگ زدم دکترگفت روزی3تاااسترادیول شروع کنم هفته اینده هم برم ویزیت تبریز وای دعاکنید اینباربگیره تا روز تولد حضرت زهرا ماها هممون عیدی بگیریم ومادوشیم واسه هممون صلوات شروع میکنم. 

اهان ممنون عزیزم اره فکرکنم واسه همینه چون مادرم یک تخمدانش مونده زیاد فعالیت میکنه دکترگفت فکرمیکنه ...

آخی عزیزم، به سلامتی انشاالله

چه خوبه دکترت تلفنی دارو میده دکتر من اصلا قبول نمیکرد میگفت حتما اول باید سونو بدی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم دوستای گلم خوبین؟ من یهویی تصمیم گرفتم جنین هاروانتقال بدم اینماه وای دعاکنیدبرام زنگ زدم دک ...

چه خوب بسلامتی ایشالا دلت شاد میشه و صاحب نی نی (های) گل و سالم میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام دوستای عزیزم من دوروز وارد نه هفته شدم هر روز بیدار میشم منتظر یه علایم از بارداری هستم که خیالم راحت بشه که جنین رشد میکنه ولی اصلا هیچ ویاری یا علایم دیگه ای که مثل خانمای باردار باشه ندارم خیلی نگرانم کرده تورو خدا کسی بوده با ای وی اف باردار شده باشه ولی مثل من هیچ علایم و ویاری نداشته باشه به خدا بد جور فکرم رو درگیر کرده گفتن هفته دهم هم دوباره برا سنو بیا تا اون موقع دیوونه میشم 

مرسی گلم بله یه دونه دیگه دارم زنگ زدم مرکز جواب رو دادم گفتم خونریزیم کامله گفت داروها رو قطع کن ر ...

خوب خدارو شکر که زود کارت انجام میشه.....ایشالله که همین یه جنین برات میگیره و تا اخرشم سالم میمونه ..☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از دارو ...

حتما پیگیری کن و حقتو بگیر چه پروون

ایشالا که به زودی تیکر بارداریتون رو میزارید و ما رو خوشحال میکنید

الهی من فدات بشم گل قشنگم با اون قلب مهربونت...ممنون از دعات عزبزم .....ایشالله که تیکر بارداریتو میزنی وبعدش هم  میای از سختی های بچه داری برامون تعریف میکنی  ☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه هاچ ام جی دکتر برام نوشته دور ناف اورگالترون رو بازو هاچ ام جی رو باید سر سرنگش رو عوض کنم داروخا ...

هاش ام جی فکر کنم عضلانی هستا، مطمئنی؟ یه بار دیگه از دکترت بپرس، من عضلانی می زدم اینو.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستای عزیزم من دوروز وارد نه هفته شدم هر روز بیدار میشم منتظر یه علایم از بارداری هستم که خیال ...

عزیم نگران نباش بری سونو خیالت راحت میشه یه هقته دیگه میری سونو و میبینی همه چی خوبه ببین اگه خدایی نکرده زبونم لال بخواد اتفاقی بیوفته حتما نشونه ای داره پس نگران نباش و فقط لذت ببر 

دقيق نميدونم ولي فك ميكنم تشكيل نشدن قلب فك ميكنم مشكل از جنين باشه.  دكتر نصر گفت قبل از ٧ هف ...

والله به نظر من زیاد خرفش منطقی نیست.....پس این همه که از اول منفی میشن  و اصلا بتا مثبت نمیشه دلیلش چیه؟....پس این ازمایش ایمنی و انعقادی که بعد از دوبار شکست میدن در انصورت بی معنی میشه...

عزیم نگران نباش بری سونو خیالت راحت میشه یه هقته دیگه میری سونو و میبینی همه چی خوبه ببین اگه خدایی ...

ممنونم عزیز دلم از دلگرمیت تورو خدا برام دعا کن داداش دخترای منم سالم باشه 🤲🤲🤲

ممنونم عزیز دلم از دلگرمیت تورو خدا برام دعا کن داداش دخترای منم سالم باشه 🤲🤲🤲

حتما همینطوره و این احساس نگرانیت کاملا قابل درکه عزیزمممم 

هاش ام جی فکر کنم عضلانی هستا، مطمئنی؟ یه بار دیگه از دکترت بپرس، من عضلانی می زدم اینو.

اره گلم مطمئنم صدای ضبط شده دکتر رو دارم خودص گفت ضبط کنم من الان سینال قلمی زدم تا حالا نزده بودم اصلا نمیدونم درست زدم یا نه رفت تو یا نرفت نمیدونم اصلا 

در اندک من تویی فراوان یارب..
پس نمیگیره که یه امپولمو با بیمه زده اچ ام جی سینال رو آزاد اول قبض نداد بهم یکبار دیگه بعد خرید دار ...

اره میدونم ولی وقتی پررو بازی درمیارن بری جلو مشتری بگی باید عوض کنین کوتاه میان. ببین فردا به همون سامانه شکایات زنگ بزن. حتما حل میشه. حرص نخور عزیزم

سامانه شکایات معمولا اونها رو مقصر اعلام میکنه چون اینجوری علاوه بر خسارت شما باید جریمه بدن به سازمان و اینام یه پولی به جیب میزنن. به خاطر همین مغازه دارها خودشون سعی میکنن رضایت مشتری رو جلب کنن که دیگه جریمه رو ندن.