2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
به سلامتی گلم، انشاءالله که به زودی خبر مادر شدنتو بهمون میدی.

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم انشالله واسه هممون بحق مادرسادات. 

خیلی استرس گرفتم اخه یهویی تصمیم گرفتم بخاطرمادوم میخواستم بمونم بهمن 

@s28     عزیزم من رفتم سونو فقط سونوی ساده برام انجام داد گفتم برام بیشتر بررسی کنین مثل ...

ای بابا پس چیو بررسی کرد تو اون برگه چیا نوشته؟ اب دوره بچه نرمال بود؟؟؟ هزینه چقدر ازت گرفت؟ اخه منم گفتم سونو ۲۸ هفته معمولی بود که وزن اندازه استخوان و دور شکم وضعیت قرار گیری جفت اب دوره بچه ضربان قلبو بررسی کرد هزینشم ۱۲۰ شد گفتم خون رسانی چی گفت نه اون شامل حاله این سونو نمیشه گفتم بگم دکتر بنویسه گفت وقتی رشد طبیعیه یعنی خون رسانی خوبه. حالا توام نگران ننباش گفته طبیعیه دیگه فقط بگو دفعه بعد داپلر بنویسه که کامل چکت کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب بسلامتی ایشالا دلت شاد میشه و صاحب نی نی (های) گل و سالم میشی

سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی چنداسفندمیری زایمان؟ وای عزیزم توخیلی دعام کن بگیره اینبارسری قبل خیلی بد بود خیلی,, اینباراصلا کلی ذوق دارم دوقلوشن.   

آخی عزیزم، به سلامتی انشاالله چه خوبه دکترت تلفنی دارو میده دکتر من اصلا قبول نمیکرد میگفت حتما اول ...

اخه دکترم میدونه من راهم دوره بایدازمشهدبرم تبریزبرای همین گفت یکباره هفته بعد برم ویزیت شم. توکل بخدا باجوجوی نازت خیلی خیلی دعاکن خودت چندبارمنفی شدی حالمومیفهمی اصلادلم نمیخوادتکرارشه اینبارمیگم خداکنه دوقلوشن خخخ یعنی از2تا دوتاشم بگیرن

سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی چنداسفندمیری زایمان؟ وای عزیزم توخیلی دعام کن بگیره اینبارسری قبل خیلی بد ب ...

مرسی عزیزمم والا ۴ اسفند ۳۸ کامل میشم دکتر گفت خودت دوست داری می تونی نهایت تا ۱۰ اینام صبر کنی 

ایشالا ایشالاااااا صاحب دوتا دوقلو سالم بشی عزیزم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزمم والا ۴ اسفند ۳۸ کامل میشم دکتر گفت خودت دوست داری می تونی نهایت تا ۱۰ اینام صبر کنی  ...

انشالله بسلامتی گل پسرتوبغل بگیری راستی بارداری سخته؟ چندکیلواضافه کردی؟ من اضافه دارم میترسم کم هم نشدبکنم. خخخ اینبار خیلی حس میکنم مثبت میشه خداکنه منفی نشم. وای خدا ازدهنت بشنوه عزیزم عاشق اینم دوقلوشن.     بنظرمن صبرکن10ام اینها بچه رشدش روبکنه گل پسرناز. 

به بپزبخور.اگه طبع سردباشه که گرمی خوردن طوری نیس

انتقال دومم به رو مربا کردم میخوردم

یکمیش رو هم خشک کردم دمنوش میکردم میخوردم

این سری گفتم هرکاری که اون دوبار کردم نمیکنم واسه همین خام خوردم خخخ

میدونم اولو آخر باید خدا بخاد ولی دلم دیگه با کارایی که قبل کرده بودم نبود

اون 70%که میگی رو باید اول بری بیمه تاییدیه بگیری بعد بیای .البته اینو منم نمیدونستم تازه فهمیدم.سری ...

من فتح رفتم بگیرم چون 30تا اچ ام جی دکتر برام نوشته بود گفت صبح برو بیمه تاییده بگیر بعد بیا دارها بگیر چون تعداد از 14تا بالاتر باید بری تاییده بگیری تو داروخانه ها یه تعداد کمی رو میتونن تایید کنن 

ای بابا پس چیو بررسی کرد تو اون برگه چیا نوشته؟ اب دوره بچه نرمال بود؟؟؟ هزینه چقدر ازت گرفت؟ اخه من ...

همون اندازه دور سر و ران و ضربان قلبش

آب دورشم فقط زد نرمال گفتم چقدره گفت خوبه نرماله

حرکات و فعالیتشم زده نرمال

جفتمم فوندال خلفی گرید 1 بود

بهش میگم کامل بررسی کن هزینشم میدم میگه آخه چیو بررسی کنم😐😐😐

من 25 هفته و دو روزم بود دقیقا طبق سونوی آنومالیم، آخه با ان تیم 5 روز فرقشه یعنی عقبتره

هزینشم 85

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله بسلامتی گل پسرتوبغل بگیری راستی بارداری سخته؟ چندکیلواضافه کردی؟ من اضافه دارم میترسم کم هم ...

ببین اصلا سخت نیست یسری اسنرسا رو داره با اینکه بارداری دوممه که اونم طبیعیه ولی باید رو خودمون کار کنیم استرس بی خود و زیاد وارد نکنی والا من از اول تا الان مناسفانه ۱۰ کیلو چاق شدم 

اره خودمم دوست دارم دیر تر بشه که بچه بیشتر وزن بگیره برای بعدش که راحتتر باشه سر  خترم بخاطر فشار ۳۷ هفته زایمان کردم که ۲۹۷۰ بود دقیق وزنش کوچلو بود البته زود اومد این یکی و دوست دارم دیرتر ویشالا اگه بشه بدنیا بیارم دخترم میگه نمیشه بسه دیگه من پیر شدم تا این بیاد دنیا😂😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه دکترم میدونه من راهم دوره بایدازمشهدبرم تبریزبرای همین گفت یکباره هفته بعد برم ویزیت شم. توکل بخ ...

حتما مهربون جون😍😍😍 برای خدا کاری نداره که انشاالله همونی بشه که میخوای، یه دختر یه پسر که جنست جور بشه دیگه😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...