2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
بچه ها من رفتم ازمایش دادم  رو برگه زده یکشنبه اماده میشه اما گفتن فردا قبل از ظهر اماده میشه ...

ایشاله که خوش خبر میای گلی حون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم شرمنده نمیدونم، کاش از مرکزتون بپرسی نه ان شاء الله خراب نمیشه 

سلام زینبی جان. خوبی عزیزم 

من این ماه روز ۲۳ پریود رفتم سونو دو تا کیست داشتم. یکیش ۱۶ میلیمتر بود. این ماه، ماه اول بعد از انتقالمه و ماه بعد دوباره باید پانکچر بشم.

یه راهنمایی می خواستم

دکتر بهم ال دی نداد قبل از شروع پانکچر. در صورتی که گفته بود سیکلم لانگه. فقط گفت دو هفته بعد پریود برم پیشش. این مدلی هم میشه؟ حالا به نظرت اگه از روز سوم پریودم ال دی بخورم روی از بین بردن این کیستها تاثیر داره؟ یا خود بخود با پریود دفع میشن؟ قبلا ازین کیستها نداشتم. 

یه سوال دیگه اینکه دکتر موقع سونو گفت کیست آندومتریوما. منظورش اینه که مربوط به آندومترم بوده؟ یا ربطی به آندومتریوز داره؟

ممنونم از وقتی که میزاری 😘

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فشارو نمیدونستم دارم.ولی ورمو فکر کردم طبیعیه. دارو هم نمیخوردم.اگه میدونستم مسمومیت دارم که اونجور ...

انشالله بارداری بعدیت ی بارداری بی دردسر باشه و از ۹ ماه بارداریت لذت ببری عزیزم 

سلام  خیلی ممنون از توجهت بله دیشب رفتم سونو یک ساک و یکی از پل هاش رو دید ولی گفت جنین توش د ...

خوب خداروشکر ایشالا میری و قلب نازشو میبینی فقط استراحت بکن 🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانما هرکی انلاین جواب بده خواهشا صبح فهمیدم هماتوم دارم ۵۱*۱۹  هرکی هر تجربه ای داره بگه خوا ...

عزیزم منم هماتوم داشتم اوایل بارداری هم انکسا داشتم هم آ اس آ  ولی دکترم هیچ کدوم  رو قطع نکرد گفت فقط ممکنه لکه بینیت بیشتر طول بکشه ولی نگران نباش فقط استراحت کن. ۹ هفته هماتوم داشتم ۱۲ هفته رفتم سونو ان تی جذب شده بود شما هم استراحت کن انشالله جذب میشه

نگران نباش...ببشتر بر اثر ضربه به شکم اواخر بارداری و عفونت رحم و فشارخون بالا بوجود ممکنه بیاد .... ...

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟؟رفتی سونو جنسیت؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نه دفعه اول که هیچی نگفتن .....دفعه دوم پرسیدم دکتر گفت قرار بود یه چیزایی بشه ولی نشد.....خوب اونو ...

برا  من ک ضخامت خوب بود چی، فقط از رحم و لوله هاس افت بتا بعد کلی ازمایش و تحقیق شکست لانه گزینی یعنی عفونت یا التهاب وجود داره