2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
بچه ها من رفتم ازمایش دادم  رو برگه زده یکشنبه اماده میشه اما گفتن فردا قبل از ظهر اماده میشه ...

عزیزم انشالله خبر خوش میدی 

توکل به خدا 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلاتم عزیزم خوبی؟ رقتین برای سونو ؟

سلام 

خیلی ممنون از توجهت

بله دیشب رفتم سونو یک ساک و یکی از پل هاش رو دید ولی گفت جنین توش دیده نمیشه 

فعلا استراحت مطلقم تا فردا برم مطب دکتر 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام ال دی اگه قبل پانکچر خورده بشه میگن رشد تخمکا یکسان میشه منم دوبار انتقال ناموفق داشتم می ...

من خودم برا اون انتقالم یک دوره قبل ال دی خوردم

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
زینب جان سلام من امروز انتقال داشتم سر انتقال خون اومد ازم که احتمال داره بخاطر باز کردن دهانه رحم ...

سلام مبااارک باشه عزیزدلممم😍

نگران نباش نی نی ها جاشون امنه 😃

خداجونم شکرت       
سلام مبااارک باشه عزیزدلممم😍 نگران نباش نی نی ها جاشون امنه 😃

مرسی عزیزم 

امید به خدا 

انشالله انتقال همه مثبت بشه و همه باردارها بچه هاشون رو صحیح و سالم بغل بگیرن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم از توضیح کاملت....ادویه منظورت چیه گلم؟چون زردچوبه و فلفل انتی اکسیدان هستن و فک کنم خوب ...

خواهش گلم. من بعضی جاها خوندم بهتره نخورن واسه همین کلا حذف کردم ولی در کل ادویه جات صنعتی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من جنینام همه گرید بی بودن عزیزم. که‌نتیجه هم‌گرفتم. ربطی به گرید نداره .خدا باید بخواد

خدا رو شکر الهی به سلامتی بیاد بغلت 

کاش برا منم بگیره

راستی شما چند روز بعد پریود اتتقال دادن براتون؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دکتر لاهوتی به من‌گفت من فقط ۵ روزه انتقال میدم

اینجور که خیلی بده ،شاید کسی جنینش داخل محیط آزمایشگاه رشد نکنه ولی داخل  رحم رشد کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم چند بود.ولی وقتی فهمیدم اونجوری شده فشارام بالای ۱۵ بود.

یعنی علامت نداشتی سردرد.. تاری دید.. ورم پا پروتیین تو ادرار هیچی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
زینب جان سلام من امروز انتقال داشتم سر انتقال خون اومد ازم که احتمال داره بخاطر باز کردن دهانه رحم ...

سلام انشاله که مثبت بشی ...عزیزم ممکنه مواد شستشو دهنده هم باشه ...جنینها بیرون نمیان خیالت راحت

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ااا خب بهت گفتن دلیل افت بتا چیه؟؟ من یک بار هم طبیعی باردار شدم و افت بتا یعنی شکست لانه گزینی  ...

نه دفعه اول که هیچی نگفتن .....دفعه دوم پرسیدم دکتر گفت قرار بود یه چیزایی بشه ولی نشد.....خوب اونو که خودمم میدونستم...چون سه تا دکتر تیمی کار میکردن از دومی پرسیدم گفت شاید به خاطر ضخامت کم رحمت بوده  شایدم به خاطر چسبندگی....که من دیگه هجون موقع خط قرمز روشون کشیدم و تصمیم گرفتم دکترم رو عوض کنم...چون خودشون با ضخامت ۶ فرستادن واسه انتقال

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدااات عزیزم. البته که خدا بزرگه و دلم به رحمتش خوشه. انشالله به زودی صدای گریه و خنده بچه هات تو خو ...

الهی من فدای تو بشم فرشته جونم ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم...انشاله که نینی های تو هم صحیح و سالم مین بغلت دیگه وقت سرخاروندن برات نمیزارن☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
هیدرو لوله عفونی هست تو عکس رنگی مشخصه لوله فالوپ باد میکنه التهاب لوله رو میگن هیدرو که هرچقدرم انت ...

عزبزم برای من تو عکس رنگی گفتن لوله چپ بسته است ولی نگفتن باد کرده یا هیدرو هست....بسته بودن به معنی هیدرو هست؟

من البته هنوز انتقال ندادم اون 3 تا دونه برفیمو ایشالله اسفند انتقال دارم عزیزم ایشالله اینسری یه عا ...

الهی من فدای دل مهربونت بشم عزیزم برات دعا میکنم ایشالله امسال عید قشنگتریت عیدی باشه که تا حالا داشتی☺