2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
اره گلم این سیکل انتقال رو با تهرانی بودم ...  داروهام سینال اف و ... بود دقیق یادم‌نیست دوسال ...

ان شاءالله که نتیجه بگیرید گلم حالا من چقد تعریف چوبسازو شنیدم خوب بود که ایران نبود وگرنه من میخواستم برم پیشش  ولی بدنتون به سینال خوب جواب داده که تخمک زیاد داشتید شما مشکل همسرتون چیه 

اووبوست مگه پیدا میشه تبریز که نیست

نه دکتر تهرانی توی گاندی هستش تهران 

یه پیجی هست تو اینیستا میگه بخوایید میفرستم برات قیمتش یک میلیونو دویسته ولی راستش پشیمون شدم نمیخرم دیگه  اسم پیحشم مینویسم خواستید برید سر بزنید aloo.daroo

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا امیدی نباشه ...من لخته و خونریزی زیاد  داشتم . تو 5 هفته و 6 روز..منم خیلی ترسیدم اما سر جا ...

خدا برات نگهش داره 

ممنون عزیزم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

نه دکتر تهرانی توی گاندی هستش تهران  یه پیجی هست تو اینیستا میگه بخوایید میفرستم برات قیمتش یک ...

ممنون عزیزم من قبلا داشتم تموم کردم اووژن مصرف کردم کلا داروها نایاب شدن تازه من میخوام سیکل و شروع کنم خخ 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش...ببشتر بر اثر ضربه به شکم اواخر بارداری و عفونت رحم و فشارخون بالا بوجود ممکنه بیاد .... ...

اهان پس باید خیلی مواظب باشیم ...اره یادمه ..دستت دردنکنه ایشالا هممونو به سلامتی زایمان کنیم از استرسا راحت شیم 

چطوری عزبرمممم دخمل گلت چطوره؟ حسابی سرن گرم شده هاااا😉😉 منم منتظرم روزا بگذره و نی نی رو بغل کنم ...

سلام ماهک جون خوبی دیگه چیزی نمونده عزیز دلم 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان، من يكبار انتقال ناموفق داشتم سال پيش، تا خودمو از لحاظ روحي جم و جور كردم شد يكسال، كه بخوام دوباره برم دكتر، من تقريبا ١٠ روز ديگه پانكچر و روند درمانم شروع ميشه، ديروز هم خراش داشتم، خواستم براي قبل و بعد انتقال كارهايي كه خوبه انجام بديم رو بهم بگيد، خيلي نگرانم دعام كنيد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان من هرماهی ک قرص جلوگیری نمیخوردم تخمدانم کیست میساخت و تو سونو و ازمایشم pcod مینوشتن

ماه پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادم ک 0.6 بود

هرماهم فولیکول دارم ک کیست میشه فقط ماه پیش امپول hcg زدم دیگه کیست نشد ولی باردارم نشدم

میخواستم بدونم کسی شرایط منو داشته و بدون ivf و فقط با دارو باردار شده باشه؟؟؟

اخه دکترم گفته ivf ولی من فعلا دوس دارم با دارو ادامه بدم

سلام دوستان، من يكبار انتقال ناموفق داشتم سال پيش، تا خودمو از لحاظ روحي جم و جور كردم شد يكسال، كه ...

خراش برا انتقال خوبه میدونم آندومترت خوب باشه خراش میدن؟سیاهدونه بزن و دوسین سیاهدونه رومصرف کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کاش منم این سری هایپر بشم حداقل یه دفعه ای کلی تخمک میگیری راحت میشم نه اینکه هر سری هف هشت تا بشه و ...

اخه عزیزم همشون که نمی شن جنین .. مثلا من از ۲۳ تا ۱۱ تا جنین داشتم .. انشاله که همون یه دونه جنین برات بچه سالم و صالح بشه.

از یه منبع موثق شنیدم بقیه تخمک ها رو معمولا همون مراکز ناباروری فریز میکنن و به عنوان تخمک اهدایی میدن به کسایی که مشکل دارن ...

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ان شاءالله که نتیجه بگیرید گلم حالا من چقد تعریف چوبسازو شنیدم خوب بود که ایران نبود وگرنه من میخواس ...

تحرک و مورفولوژی پایین 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آره گلم همین الان برید، 24 ساعته هستن  اونجا میگن میتونه تاثیر داشته باشه یا نه

زینب جون میگم دکترم برام آزمایش ایمنی و انعقادی و ننوشته ، با توجه به اینکه یبار بتام افت کرد ، خودم برم ازمایش بدم ؟؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍