2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
برای جلوگیری ازاین مشکل چه کاری میتونیم بکنیم ؟ من خیلی نگران این چیزامیشم حتی نگران پیچیده شدن بندن ...

نگران نباش...ببشتر بر اثر ضربه به شکم اواخر بارداری و عفونت رحم و فشارخون بالا بوجود ممکنه بیاد ....باید مراقب اسیب به شکم ماههای اخر باشیم تو ماشین حتما کمربند ببندیم اگه اتفاقی دور از جون افتاد سریع سونوگرافی انجام بشه و بیمارستان بریم....اون قضیه دزده یادت بیاد زنه طفلی افتاده بود زمین به شکمش ضربه خورد ضربانش نوسان داشت رفت بیمارستان دکولمان یا همون جفتش کنده شده بود .....برای بند ناف پیچیدن کاری نمیشه کرد که تو یک سوم بارداریها اتفاق میافته وقتی حرکت جنین خوبه ضربان قلبش عالیه. و جنین وزن گیری مناسب داره یعنی اکسیژن خوب بهش میرسه ....

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره.مسمومیت گرفتم.و چون هیچ علمی نسبت بهش نداشتم باعث دکولمان شد و نابودم کرد.من فک میکنم تنبلی تخمد ...

نه ببین منم چون سابقه فشار تو بارداری قبلی واشتم و مشکوک به مسمومیت بودم الان خیلی حواسم هست به نمک خیلی مهمههه و اینکه مدام فشارمو چک کنم پاهای من پف کرده ولی چون فشارم اکیه دکتر گفت مشکلی نیست همه خانم های باردار باید در مورد مسمومیت بدونن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره.مسمومیت گرفتم.و چون هیچ علمی نسبت بهش نداشتم باعث دکولمان شد و نابودم کرد.من فک میکنم تنبلی تخمد ...

عزیزم یعنی شما ورم و فشار بالا اول داشتی ولی نمیدونستی علائم مسمومیته؟ بعد داروهات چی بود که باعث مسمومیت بارداری شد؟؟؟

عزیزم از گاندی راضی نبودید ؟ دکترتون توی گاندی کی بود 

ن عزیزم از گاندی اصلا راضی نبودم دکترمم چوبساز بودش اصلا پیگیر مریض نیستش چوبساز به نظرم برا همه مریضاش یه نسخه میده هر چند بار بری نسخش عوض نمیشه 

خانم ها رفتم سونو  دقيقا شش هفته هستم  كيسه و يكي از پل هاش بود  ولي جنين رو نديد& ...

چرا امیدی نباشه ...من لخته و خونریزی زیاد  داشتم . تو 5 هفته و 6 روز..منم خیلی ترسیدم اما سر جاش بود همه چی انشاله هفته بعد میری قلبشم میشنوی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

فسار خونت چند بود؟متاسفانه فشار خون بالا یکی از علتهای دکولمان هست

ن عزیزم از گاندی اصلا راضی نبودم دکترمم چوبساز بودش اصلا پیگیر مریض نیستش چوبساز به نظرم برا همه مری ...

منم دکترم چوبساز بود .... خدا خیرش نده ... یعنی بدترین و بیسوادترین و بی مسئولیت ترین دکتره ... 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره بابا بده شوهرت برات بزنه  من که مجبورش کردم بزنه تازه بلد نبودخودم یه وری خوابیدم جاش رو گ ...

عزیزم جاش رو چطوری مشخص میکنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ن عزیزم از گاندی اصلا راضی نبودم دکترمم چوبساز بودش اصلا پیگیر مریض نیستش چوبساز به نظرم برا همه مری ...

ای بابا منم گاندی میرم ولی دکترم دکتر داوری هستش یه بارم تخمک کشی داشتم که رضایت بخش نبود و دوباره دو هفته دیگه باید تخمک کشی بشم کاش عوض میکردم مرکزمو

اره واقعا هرکس که توی این تاپیکه به نحوی سختی کشیده ... من دقیقا پنج سال پیش همین موقع طبیعی باردار ...

وای عزیزم خداییش خیلی اذیت شدی 

شما ... من بنده ی خوب خدا نیستم ولی دعا میکنم پاداش اینهمه سختی رو خیلی زود بهت بده، الهی آمین❤❤❤

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...