2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟  دو قلو داشتی؟  نه بابا خییییلی معروف بود  الان مام ر ...

نه من یه پسر دارم. 

تو خوبی؟

اره خیلی معروفتر شده. خدا خیرش بده منو راضی کرد به میکرو. با اولین انتقالم حامله شدم.  ولی دیگه زایمانم نکرد. قبلنا زایمان هم انجام میداد. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان عرفان بودم هر چه ز میزنم بخش ای وی اف جواب نمیدن  فک کنم عصر پنج شنبه و جمعه و یا ک ...

عزیزم استراحتت رو بیشتر کن

انشاالله که برطرف بشه

والا به ماگفتند در حدکم ولکه بینی طبیعی هست

سلام‌گلم خداروهزارمرتبه‌شکر..انشالله‌همیشه‌خوب‌باشن دکترم‌که‌چیزی‌نگفته امامامایی‌که‌کنارش‌کارمیک ...

ممنون مهربونم

آره دکتر خیلی رو این صبحونه خوردنه تاکید داشت حتی روی معرفی نامه ای که داد روز انتقال ببرم مرکز هم نوشت حتما مثانه پر و صبحانه ی کامل 

فکر نکنم ناشتا بودن خوب باشه مگه میخوان بیهوشی کنن که میگن ناشتا باشی البته اونم بستگی به مرکزی داره که میری اگه خواستی زنگ بزن از مرکزتون بپرس باز

هر چی دوست داری بخور من خودم کله پاچه خوردم😋

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اینجا کسی آمپول فمولایف یا پرولوتون داشته؟ من فمولایف دارم، از شنبه باید تزریق کنم. الان دیدم رو جع ...

من دارم عزیزم . با سرنگ معمولی تزریق میکنم همونا که قبلا باهاش پروژسترون میزدم . چون خیییلییی روغنیه بگو آروم بزنن برات . یکم میسوزه 

من نمیدونم چرا اینسری خونسرد شدم اصلا عین خیالم نیس خدا این صبر رو ازم نگیره من سری اول از روز۶ ب ...

آره سعی کن آروم باشی

من فقط فکر روز آزمایش بهم استرس میده وگرنه منم کلا آرومم حتی همسرم میگه تو iuiها خیلی استرس داشتی الان آرومی 

دیگه کاری جز توکل به خدا و صبر نمیشه کرد من حتی یه بار هم نگفتم خدایا مثبت بشه گفتم هر چی به خیر و صلاحمه بذار جلوی پام

ممنون مهربونم آره دکتر خیلی رو این صبحونه خوردنه تاکید داشت حتی روی معرفی نامه ای که داد روز انتقال ...

عزیزم نوش جونت

منم کله پاچه خوردم رفتم

راستی انتقال شماهم با سونو بود

دو نوع پرگناکر هست عزیزم حواست باشه حتما کانسپشن رو بگیری اورجینال هم داره که واسه بعد باروریه

عزیزم میشه بگی پرگناکر شما هم این بود یا نه؟

https://uupload.ir/files/0l8_screenshot_۲۰۲۱۰۱۰۷-۰۹۵۸۳۵_chrome.jpg

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم نوش جونت منم کله پاچه خوردم رفتم راستی انتقال شماهم با سونو بود

نوش جون شمام باشه گلم😉

آره با سونو بود 

راستی میگم وقتی جنین هارو انتقال میدن همینجوری تو محیط رحم معلق و شناور میمونن؟ امکان نداره مثلا برن بالاتر خدای نکرده برن تو لوله؟🤔😒

نوش جون شمام باشه گلم😉 آره با سونو بود  راستی میگم وقتی جنین هارو انتقال میدن همینجوری تو مح ...

انتقال دادی ؟ به این چیزا فک نکن 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم عین خودتم  آروم و قرار ندارم  دیوارای خونه دارن من و میخورن بببین میتونی پرگنا کر ک ...

خانمی شما دکترتون این مکمل هارو تجویز کرده؟ منم میخوام بعد عید پانچر کنم . راستی در مورد ژل رویال شماره اقای رضایی رو برامون میگی؟

ممنونم. خداروشکر.  به سلامتی. منم هستم خداروشکر. بعد صد سال حامله شدیم اینجوری کرونا شد. 🤦🏻‍♀ ...

وایی😂😂عالی بود حالا انگلیسیشم اومده تکمیل شد خوشبختیمون 😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود