2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
سلام خانما. من امروز رفتم سونو اندومترم 4 بود روز 13. دکتر استرادیولامو 6 تا کرد و گفت هفته بعد بیا ...

من یکی از دوستام روز ۲۷سیکل توی رویان انتقال داد و مثبت شد الانم پسرش حدود ۱ سالشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امیدوارم که همه شرایط یه جوری جفت و جور بشه که همین امسال دیگه مامان ثمین بشی.

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین راضی بودی تایم داشتی کامل شرح حال بدی یا هول میکنن آدمو؟

کاملا راضی بودم خیلی هم برام وقت گذاشت تموم مدارکمو مو به مو نگاه کرد اونایی که تازه داده بودم رو برداشت و جدا کرد عفونیا رو مجدد نوشت +ویتامین د۳ و تیروئید و آنتی تی پی او.

خب خداروشکر قبلا اصلا سرم نزده بودی؟

سرم زده بودم ولی دکترم کم داده بود من ۱۰۰ کیلو هستم و باتوجه به تشخیص دکتر هر ۲۰ کیلو باید ۵میل سرم دریافت کنه ولی دکترم همش میگفت نیاز نیست و نهایت ی دونه داد بهم

دوستان کسی نمیدونه؟ بنظرتون دو تا دو‌تا بخورم؟  @samin11   ثمین جان شما نمیدونی؟

نه عزیزم همون یکی رو بخور مشکلی نیست خیلی از دکترا از روز ۵ تجویز میکنن

۳۰ تا تخمک بود ۲۰ تا جنین دو بار انتقال دادم بتام رفت بالا افت کرد یدونه نی جنین برام مونده فعلا انت ...

کدوم مرکز بودی؟دکترت کی بود؟ذخیره تخمدانت چند بود

ماشالله تعداد تخمکات عالی بودا

27 تا عزيزم

میشه بگی کدوم مرکز بودی و دکترت کی بود؟ذخیره تخمدانت چند بود؟

کاملا راضی بودم خیلی هم برام وقت گذاشت تموم مدارکمو مو به مو نگاه کرد اونایی که تازه داده بودم رو بر ...

چقدر خوب،خیالم راحت شد 

ایشالله هر دومون باهاش مثبت میشیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سرم زده بودم ولی دکترم کم داده بود من ۱۰۰ کیلو هستم و باتوجه به تشخیص دکتر هر ۲۰ کیلو باید ۵میل سرم ...

دلم روشنه برات انشالله اینبار حتما جواب میگیری

ثمین تقویتی واسه خودتم شروع کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کدوم مرکز بودی؟دکترت کی بود؟ذخیره تخمدانت چند بود ماشالله تعداد تخمکات عالی بودا

تعداد تخمکاش عالی بوده ولی اینکه ۲۰ تا جنین رو رو حساب کیفیت بذارن تو سه تا بسته خیلی زور داره

چقدر خوب،خیالم راحت شد  ایشالله هر دومون باهاش مثبت میشیم

الهی آمین و نینی هامون برامون بمونن وگرنه تنها مثبت شدن فایده نداره من دوبار باردار شدم و بی نتیجه

الهی آمین و نینی هامون برامون بمونن وگرنه تنها مثبت شدن فایده نداره من دوبار باردار شدم و بی نتیجه

آخ اره 

من خودم به استرسای بارداری فک میکنم از الان تنم میلرزه

اینبار هر چقدرم رو خودم کار کنم قطعا استرسم بیشتر از دفعه قبله

من باید بازم هفته ۱۵ آمینو بشم با همه تفاسیر

دلم روشنه برات انشالله اینبار حتما جواب میگیری ثمین تقویتی واسه خودتم شروع کن

چی بخورم .؟

خداکنه بشه واقعا دیگه تنهایی خل و چلم کرده

همش به شوهرم غر میزنم میگم من خونه ۱۴۵متری به چه دردم میخوره وقتی تنهام ی خونه ۳۰ متری هم برا ما بسه 

بخدا روانی شدم هر ۵دقیقه روی ی پنجره ام دارم خیابون رو تماشا میکنم