2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
تعداد تخمکاش عالی بوده ولی اینکه ۲۰ تا جنین رو رو حساب کیفیت بذارن تو سه تا بسته خیلی زور داره

توی ۳تا بسته ؟نه بابا مگه میشه

ابن سینا نهایت نی هاش ۴تاییه تا اونجایی که من اطلاع دارم

الزهرای رشت خودتو میکشتی هم بیشتر از دوتا انتقال نمیداد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخ اره  من خودم به استرسای بارداری فک میکنم از الان تنم میلرزه اینبار هر چقدرم رو خودم کار کن ...

واقعا سخته بعد ۲سال و ۴ماه هنوزم صدای دکتر ظهیری توی گوشمه همش میگفت ختم بارداری  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بخورم .؟ خداکنه بشه واقعا دیگه تنهایی خل و چلم کرده همش به شوهرم غر میزنم میگم من خونه ۱۴۵متری ...

منم عین خودتم 

آروم و قرار ندارم 

دیوارای خونه دارن من و میخورن

بببین میتونی پرگنا کر کانسپشن پیدا کنی خیلی خوبه

من پرگنا کر ،فرتیل سی ام ،ژل رویال میخورم

تو پانکچرم داری باید بیشتر حواست به خودت باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
توی ۳تا بسته ؟نه بابا مگه میشه ابن سینا نهایت نی هاش ۴تاییه تا اونجایی که من اطلاع دارم الزهرای رش ...

اره مگه همون دوستمون نیست که ۸ تا جنین ab تو یه نی داره؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به من تا الان که ۳۱ هستم نداده راستی اکو قلبت خوب بود؟

اهان فک کنم تا ۳۴ هفته اگه دکتر بخواد ونیازباشه میدن ...اره عزیزم خداروشکر خوب بود دکتر گفت  همه چی نرماله فقط یکماهگی بچه باید ببریمش خود بچه رو ببینن که خیالمون راحت بشه ..مرسی از احوال پرسیت عزیزم 😘

واقعا سخته بعد ۲سال و ۴ماه هنوزم صدای دکتر ظهیری توی گوشمه همش میگفت ختم بارداری    

چند وقتت بود ثمین؟

من که هیچوقت فک نکنم این خاطرات تلخ یادم بره

وقتی از آزمایشگاه ژنتیک به شوهرم زنگ زدن فهمیدم خبر بدیه که به اون زنگ زدن 

شوهرم طوری گوشی رو زد زمین گوشیش شکست

تمام لحظه هاش ددرآور بود بچه زنده تو شکمم گفتن باید بری و سقطش کنی

خدا برا هیچکس نخواد

سلام دوست جونیا 

صبح قشنگتون بخیر 

دوستان یه سوال من ازمایش ca_125 انجام دادم جوابش شد ۳۳

رنج نرمال ازمایشگاه زیر ۳۵هست 

بااین توصیف این عدد ۳۳نرمال هست یا نیاز به پیگیری برای شک به اندو داره؟

آخه یسری از دوستان میگن برای ادمهای معمولی باید زیر ۱۰ باشه و ۳۳ بالا هست 

زینب جون میگن معمولی هست 

فعلا هم نوبت دکتر ندارم که بپرسم 

کسی تجربه ای داره؟

منم عین خودتم  آروم و قرار ندارم  دیوارای خونه دارن من و میخورن بببین میتونی پرگنا کر ک ...

کپسول ژل رویال رو میخوری؟

منم عین خودتم  آروم و قرار ندارم  دیوارای خونه دارن من و میخورن بببین میتونی پرگنا کر ک ...

خواهری قرص پرگنا کر رو ۱۳۲ تومن خریدی؟اخه توی نت هست آنلاین بخرم قیمت زده ۱۳۲

اره مگه همون دوستمون نیست که ۸ تا جنین ab تو یه نی داره؟

واااای آره اصلا یادم نبود

خواهری قرص پرگنا کر رو ۱۳۲ تومن خریدی؟اخه توی نت هست آنلاین بخرم قیمت زده ۱۳۲

من ۱۱۹ تومن خریدم

اره تو همین رنج قیمته

چند وقتت بود ثمین؟ من که هیچوقت فک نکنم این خاطرات تلخ یادم بره وقتی از آزمایشگاه ژنتیک به شوهرم ز ...

۱۰هفته و ۳روز 

۷هفته

من ۱۱۹ تومن خریدم اره تو همین رنج قیمته

پس همونه احتمالا گرونتر شده‌.روزی یکی میخوردی؟بعد فرتیل سی ام به چه صورت میخوردی اونو چند گرفتی