2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست

سلام خانما. من امروز رفتم سونو اندومترم 4 بود روز 13. دکتر استرادیولامو 6 تا کرد و گفت هفته بعد بیا سونو. چکار کنم آندومترم بالا بره؟ راسته که انتقال تو روزهای آخر سیکل با شکست مواجه میشه؟ اصلا روز انتقال چندم سیکل باشه خوبه؟ 

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها واسه انتقال باید ناشتا باشیم ؟؟؟ یادم رفته

اگر انتقال با بیهوشی باشه باید ناشتا باشی در غیر اینصورت نیازی نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسي عزيزدلم اينقدر استرس دارم جنين تشكيل نشه😭😭😭

چرا تشکیل نشه

اولین باره پانکچر میشی؟چندتا تخمک داشتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله قسمت خودت بشه گلم. بله منم ای وی اف کردم بار سوم مثبت شد . داروهامم روزی دوتا امپول پروژسترو ...

سلام‌عزیزم خویی؟ چند هفته ای کی رفتی برای وزنش؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نگران شرایط همسرت نباش عزیزم ،تازه عمل کرده ،بهتر میشه ،هر چند همین الان هم برای میکرو خوبه ،کی قرار ...

والا فعلا آزمایشات عفونی برام نوشت رفتم‌انجام دادم سه شنبه مجدد ازش نوبت گرفتم برم پیشش .با جواب آزمایشات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دکتر به من گفت هییییچ فرقی نداره هر کدوم راحتی تازه مقعدی اصلا بیرون نمیریزه حالا از زینب هم بپرس او ...

آره عزیزم دکتر منم همینو گفت اینجام دیدم که اینو گفتن من یکم در این مورد بی منطقم 🤓

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ثمین دکتر طرازی مگه بهت گفت بهتره pgd کنی؟

نه نگفت 

گفت از نظر ایمنی دارو بهت میدم و گفت نامه دکتر زرنانی برام‌خیلی مهمه.دکتر زرنانی هم برام تشخیص سرم آی وی آی جی داده بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال لطفا هرکی میدونه ج بده. خانما پریود دوم بعد انتقال منفی تاخیر داره ی ...

برا من تاخیر داشت

عزیزم شما شنبه انتقال دادی؟؟؟ واسه چندم برات آزمایش نوشتن؟؟؟

آره عزیزم شنبه انتقال دادم 

گفتن ۱۵ روز بعد یعنی ۲۸ ام

برای شما رو واسه چندم نوشتن؟

والا فعلا آزمایشات عفونی برام نوشت رفتم‌انجام دادم سه شنبه مجدد ازش نوبت گرفتم برم پیشش .با جواب آزم ...

امیدوارم که همه شرایط یه جوری جفت و جور بشه که همین امسال دیگه مامان ثمین بشی.

من چهارشنبه گذشته انتقال داشتم😪 یه بلاست یه سه روزه😍😍

عزیزم 😍 ان شاالله که جفتشونم میچسبن به دلت و میشی مامان دوقلوها