2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
عزیزم مقعدی بزار هیچ فرقی نمیکنه و اصلا بیرون نمیریزه ولی در کل نگران جذبش نباش چون ۲۰ دقیقه اول کل ...

نه اونوقت استرس میگیرم که تاثیرش کم نشه یه وقت🙄😬 آها مرسی خیالم راحت شد چون من یه ساعت دراز میکشم بعدش پس تاثیر میذاره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام خوبید امپول ریه زدید ؟چقد بود وزنش؟

اره گلم من ۲۷ هفته زدم ۶تا روزی دوتا ولی دکتر گفت دوباره دوهفته دیگه باید بزنم. فکر کنم این ۶تا اثرش از بین میره واسه هشت ماهگی باید باز بزنم. شما نزدی هنوز؟؟؟ خیلی مزخرفه حرکت بچرو کم میکنه این امپول ولی چاره چیه باید زد. نی نی چطوره؟ خودت خوبی؟؟؟؟ دیروز ۲۸ هفته و ۱ روز بودم وزن جنین ۱۲۳۰ گرم بود عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ایشالا هر چه زودتر بغل بگیری،شما هم ای وی اف کردین؟ بعد چند بار گرفت؟ و تو سیکل انتقال چه د ...

انشالله قسمت خودت بشه گلم. بله منم ای وی اف کردم بار سوم مثبت شد . داروهامم روزی دوتا امپول پروژسترون امپول انکسپارین ۶۰۰۰،اسپرین،  پماد اکویین واژینال، قرص استرادیولم بود عزیزم البته سیکل قبلی هم داروهام تقریبا همینا بود ولی منفی میشد

اره گلم من ۲۷ هفته زدم ۶تا روزی دوتا ولی دکتر گفت دوباره دوهفته دیگه باید بزنم. فکر کنم این ۶تا اثرش ...

که اینطور من فکر کردم کلا ی بار میزنن امپولش خیلی درد داره یا مثل همین پورلوتونه؟من که ن سرماخوردگی شدید گرفتم اصلا حالم خوب نیس نی نی هم شکر خدا خوبع ی روز حسابی فضوله ی روزم مثل امروز پسر ارومی میشه ولی من فضولیشو بیشتر دوست دارم .وزنش هم ماشالا خوبه چ‌ویتامینی مصرف میکنی ؟

مال من زیاده, نمیدونم چرا بالا میره کاش میشدعلتشوبفهمم اخرین بار6.77بود.     برای تو خوب ...

نه عزیزم منم بدون دارو 5 اینا هستم با دارو پایینه

این چندوقتم خیلی ترشی کلم خوردم😕 کلم برای تیرویید خوب نیست خدا کنه بالا نرفته باشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم، دکترم فقط یه سونوی معمولی برام نوشته هفته ی بعد برم، همش احساس میکنم دکترم بیخیاله آخه حتی ...

آره به نظرم بهش بگو. البته شایدم نیازی ندیده اما اینجوری خیال خودتم راحت میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم، دکترم فقط یه سونوی معمولی برام نوشته هفته ی بعد برم، همش احساس میکنم دکترم بیخیاله آخه حتی ...

عزیزم سونوی معمولی تو ۲۸ هفته  همون سونوی رشده منم واسم سونو معمولی نوشته بود که وزن جنین و مثلا دور سر و دور شکمشو اینارو اندازه گرفت و اب دوره بچرو بررسی کرد. گفتم به دکتر سونو خون رسانیشو بررسی نمیکنی گفت تو این سونو نه ولی چون رشدش خوبه فعلا نیازی به بررسی نداره.

عزیزم سونوی معمولی تو ۲۸ هفته  همون سونوی رشده منم واسم سونو معمولی نوشته بود که وزن جنین و مثل ...

ممنون عزیزم

آخه من هفته ی بعد 26 هفته میشم تازه، حالا از دکتر سونو بپرسم

البته دکترم گفت از هفته ی 25 تا 28 فرصت داری بری منم بخاطر آب دور جنینم گفتم هفته ی بعد برم گفت ایرادی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره به نظرم بهش بگو. البته شایدم نیازی ندیده اما اینجوری خیال خودتم راحت میشه

لی لا جون گل پسرت هرساعت ضربه میزنه؟ برای من تقریبا سه چهار ساعت یه بار، بعد ممکنه چهارتا بزنه بعضی وقتام ده بار  پشت سرهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که اینطور من فکر کردم کلا ی بار میزنن امپولش خیلی درد داره یا مثل همین پورلوتونه؟من که ن سرماخوردگی ...

منم فکر میکردم ی دور بزنم کافیه ولی دکتر گفت باید بازم بزنی. نه اصلا درد نداره تزریقش. فقط اگه زدی حرکت نی نی کم شد نترس طبیعیه. منم باید برم واکسن کزاز بزنم این هفته. مواظب خودت باش زودتر خوب بشی. منم ترشح داشتم بدون سوزش و خارش ولی دکتر گفت چون سرکلاژی هر چند وقت یبار انتی بیوتیک استفاده کن الان اموکسی سیلین و شیاف بهم داده استفاده کنم. نی نی منم ی روز همش در حاله شیطونیه ی روز کمتر میشه . تقویتی اهن میخورم ویتامین سی امگا۳ ویتامین ای. پرولتون هنوزم میزنی؟؟؟

راستی طول سرویکسو هم براتون چک کردن؟

اره چک کرده ۴۱ زده بود ولی فکر نکنم درست باشه اخه سونو شکمی خیلی طوله سرویکسو دقیق نمیگه . اخه من قبلا ۲۹ بود یهویی ۴۱ نمیشه که

ممنون عزیزم آخه من هفته ی بعد 26 هفته میشم تازه، حالا از دکتر سونو بپرسم البته دکترم گفت از هفته ی ...

خوب به منم گفت چون وزنه بچه یکم از رو شکمت انگار کمه میخوای زودتر برو میخوای همون ۲۸ برو که من ۲۸ رفتم. ولی مطمئنم تو همین سونو وزن بچت چک میشه نگران نباش. دکتر گفت اگر مثلا وزنه بچه کم باشه بعد سونو داپلر میفرستیم که خون رسانی به جفت بررسی بشه