2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من میترسم

140 بازدید | 25 پست

کلا از روند بارداری مخصوصا زایمان شدیدا میترسم ،همین الان بهش فکر میکنم قلبم میزنه ،از یه طرف کلی تروما تو بچگی داشتم نمیتونم 

شوهرمم میگه یکی دوماه دیگه فرصتت باشه خودتو جمع و جور کن

ناشکر نیستم ولی کاش ازدواج نمیکردم 

میترسم تو بارداری یا حین زایمان بمیرم یا درد بکشم 😔

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آرزو باردار شدن دارم شرایطم جور نیست

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

ترس ک داره....

منم میترسیدم ولی خوب چاره چیه!بالاخره باید دل ب دریا زد

من همش بخودم میگفتم اولین کسی نیستم ک بارداره یا داره زایمان میکنه.این همه ادم زایمان میکنن...منم مثل اونا...

اینجوری یکم ترسم کم میشد😆

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من آرزو باردار شدن دارم شرایطم جور نیست

واقعا میگی؟ واسم قابل درک نیست دوست ندارم کلا روند بارداری و زایمان و نقاحت بعدشو  شدیدا از درد  از بیخوابی از استرس بعد دنیا اومدن بچه میترسم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
مجردم ولی فکرمیکنم بدن انسان همراهی میکنه و کلا با گذر زمان عادت میکنی به باردار بودن

من خودمم به خودم میگم ذات زن اینه فرزند به دنیا بیاره یه چیز غریزیه و ... ولی بازم همزمان حس ترس و شرم و اضطراب با هم دارم

بچه دار شدن خوبه واقعا؟

بستگی ب نگاهت داره....

اگر حصله زیاد داری.عشق ب بچه کوچیک داری...مسولیت پذیری و ادمی هستی باظرفیت زیاد

خوبه 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
واقعا میگی؟ واسم قابل درک نیست دوست ندارم کلا روند بارداری و زایمان و نقاحت بعدشو شدیدا از درد از ...

باداری خیلی جذابه درسته درد داری من خودن یک بچه دارم باور کن سخت نیست مخصوصا کمک دست داشته باشی

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
ترس ک داره....منم میترسیدم ولی خوب چاره چیه!بالاخره باید دل ب دریا زدمن همش بخودم میگفتم اولین کسی ن ...

شاید من یکم لوسم ولی خیلی تو زندگیم سختی کشیدم حس میکنم طاقت درد و سختی بیشتر ندارم ،از یه طرف افرسدگی دارم واسه دو روز دیگه نوبت روانپزشک داشتم ،که دیگه انگار کنسله  اینطور که شوهرم جدیه فایده نداره دارودرمانی رو شروع کنم 😔

ترس ک داره....منم میترسیدم ولی خوب چاره چیه!بالاخره باید دل ب دریا زدمن همش بخودم میگفتم اولین کسی ن ...

شاید من یکم لوسم ولی خیلی تو زندگیم سختی کشیدم حس میکنم طاقت درد و سختی بیشتر ندارم ،از یه طرف افرسدگی دارم واسه دو روز دیگه نوبت روانپزشک داشتم ،که دیگه انگار کنسله  اینطور که شوهرم جدیه فایده نداره دارودرمانی رو شروع کنم 😔

منم بچه دوس ندارم

مثل منی ،اصلا درک نمیکنم یکی میگه بچه شیرینه یا بارداری دوره خوبیه و... ،حس مادری ندارم تو دلم