2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟  راستش نمیدونم چند تا نی رو باز میکنن گلم، میدونم نگرانی ولی به احتمالات خوب ...

ممنونم گلم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من عزیزم

خوبی عزیزم

من ۲سال پیش تو رضوی انتقالم منفی شد.واسه همین پارسال رفتم نوین که بعد از یک سال تلاش و انتظار۲هفته پیش دوباره انتقالم منفی شد.۱۰روزپیش پری شدم. حالا نمیدونم با همین نوین ادامه بدم یا برم جای دیگه؟

ضمنا جنین هم ندارم☹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه تعداد اسپرم هشت میلیون باشه الیگواسپرمی متوسط میشه. حاد نیست. ما هم مشکل مورفو و تعداد دار ...

خدا کنه. دعا کن برام عزیز دلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چرا گفت اگر التهاب به رحم وارد بشه بايد لوله رو ببنديم كه راهي نداشته باشه وارد رحم بشه. كه واسه منو ...

گلم سلام دکتر علیرضایی هم تشخیصش مثل دکتر نصر بود؟ یعنی اول دکتر علیرضایی دید همینو گفت بعد بازم به دکتر نصرم نشون دادی همینو گفت؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستان یه سوال داشتم؟؟ جنین فریزو میشه تعیین جنسیت کرد؟؟ کسی بوده تاحالا تعیین جنسیت کرده باش ...

بله عزیزم دو روش داره که همون روز سوم یا چهارم فرش تعیین میکنن یا فریز میکنن بعد از فریز درمیارن و تعیین جنسیت میکنن

سلام عزیزم من ماه بعد انتقال دارم سیکل بلنده ۸۳ کیلو بودم الان با رژیم ۷۸ حالا دو دلم نمیدونم رژیمم ...

سلام گلم خوب هستین؟ 

گلم شما با چه رژیمی لاغر کردین خودتون رو میشه لطف کنید به منم بگین چه کارها انجام دادین؟ 

من 71 کیلو هستم و قدم 171 میخوام 6 کیلو لاغر کنم خودم رو😭

سلام خانوما. من امروز روز دوم پریودمه.اگه فردا برم سونو و داروهارو شروع کنم .روز ۱۱ سیکلم جمعه است ...

عزیزم نگران نباش دکتر خودش تنظیم میکنه با یه روز اینور اونور بعد پانکچر روز دقیق نداره بستگی به سایز تخمک هاتون داره تو تاپیک تا روز ۱۸ هم دیدم 

آره بابا دکتری تنها چیزی که بلدن فرتی میگن وزنت کم کن وزنت کم کن به جای اینکه چیزای مهمتر بررسی کنن& ...

وای مهگل جون آفرین خیلی خوب کم کردی دختر 

حتما تاثیر مثبت میزاره رو تخمک گذاری

ولی من میگرن دارم خیلی سخته برام رژیم گرفتن سریع سردرد میشم

یعنی میخواید تا فروردین صبر کنید ؟

نه طرازی گفت مشکلی نیست باز یکماه طول میکشه تا پانکچر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ببخش من جواب میدم جنین رو میذارن ۵ روزه بشه یه سلول ازش جدا میکنن و بررسی میکنن که میگن این ...

Phd اولیه چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....