2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
سلام مامان قهرمان خوبی؟خداروشکر که تسلیم نشدی تو این راه سخت ودرنهایت هم پیروز شدی ان شاءالله دوباره ...

سلام عزیزم 

ممنونم همه ماهای که در این راه هستیم به نوعی قهرمانیم با سختی ها ناامیدهای کنایه های حرف دیگران ووو مبارزه می کنیم .

من متاسفانه با شرایط سقط های مکرر،اندومترویز،و داشتن یک لوله تخمدان اون هم به صورت مادر زاد پیچ و خم و تنگ بود ،کم بودن ذخیره تخمدان،تنبلی تخمدان ،دیگه نگم کیسه های شکلاتی ،ترویید کم کار و همسرم اسپرم ضعیف بعد از ۵ سال کامل از امتحان کردن انواع راههای درمانی تا دارویی بالاخره در اخرین ای وی اف باردار شدم 

دکترم زهرا حیدر هست بهترین دکتری که در این زمینه می شناسم.

می خواستم سال دیگه اقدام کنم اما متاسفانه با توجه به شرایط بد تخمدان و ذخیره ام دکتر توصیه کرد از این ماه شروع کنم

به خاطر شرایط داروها امشب پسرم رو از شیر گرفتم کلی گریه کردم خیلی دوران عاطفی و زیبایی هست دوران شیر دهی خیلی سخت بود امشب.

باز سوالی بود بتونم از تجربیات بگم حتما بپرسید 

با کمال میل جوابگو هستم

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آخی عزیزم بسلامتی. الهی مثبت بشی👶👶

ممنونم فداتشم ان شاالله🤲

ان شاالله که خودتم هر مشکلی داری به زودی حل شه🤲💕

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ...الحمداله من 2 تا هر بار 3 روزه بودم ....دفع اول گرید a و b و دفعه دوم هر 2 a بود ...

یعنی الان بچه دومته که بارداری؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم  ممنونم همه ماهای که در این راه هستیم به نوعی قهرمانیم با سختی ها ناامیدهای کنایه ه ...

باورت میشه تمام مشکلات شمارو منم دارم!تهرانه دکترتون؟منم سه بار آی وی اف کردم هرسری سقط شد به خاطر مشکلاتی

یعنی الان بچه دومته که بارداری؟ 

اولی رو.20بهمن 98 انتقال دادم و 26 فرودین سقط کردم متاسفانه تو 8 هفته و 4 روز متوقف شده بود رشدش .مشکل انعقادی داشتم و نمیدونستم..ت اتیر ماه درگیرش بودم سایتوتک خوردم بقایا داشتم هیسترو شدم چون داشت چسبندگی ایجاد میکرد بقایا ...دکتر شهریور اجازه انتقال داد که 13 مهر انتقال دادم مجدد....الان دومین بارداریه انشاله که تا اخرش برم توکل بر خدا....انشاله شما هم مثبت میشی عزیزم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
باورت میشه تمام مشکلات شمارو منم دارم!تهرانه دکترتون؟منم سه بار آی وی اف کردم هرسری سقط شد به خاطر م ...

ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام زینبی جان خوبی؟ ببخشید همش مزاحم شما میشم. من خیلی سرفه و خلط دارم دیشب که بخازر سرفخ نتونستم ب ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین نگران اون داروها نباش گلی، یه کم مصرف کن، چون دیگه زیادی سرفه برای سلامت خودت خوب نيست 

الان نگران کیسه آب و اینا نباش 😉، جفت هم ربطی به سرفه نداره موقعیتش، اصلا ماهیتش فرق داره، به رحم چسبیده، و پایین نمیاد

ولی حتما جلوی سرفه رو بگیر، میتونه باعث فتق بشه برای خودت و درد سرهای دیگه

@زینبی_بابا      عزیزم من دو روز مداوم سردرد داشتم. فکر کنم به خاطر آلودگی هوا بود ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین استامينوفن ساده باید بخوری نه کدئین 

حالا با یکی چیزی نمیشه 

گلم اگر تهران هستی به خاطر آلودگی هواست، شیر مصرف کن حتما 

به ما قرص پریدنیزول دادن که قبل انتقال خوردیم آزمایش زیاد دادم نمیدونم کدومش ایمنی انعقادیه شایدم ند ...

باید انجام بدی کامل تا مشکلت در بیاد کجاست که چرا سقط میشه ...من با یه سقط به اصرار خودم انجام دادم ...اخه بخدا ظلمه این همه زحمت بکشی و سقط کنی انگاری با هر سقط از عمر ادم کم میشه ...حتما پیگیر باش

عزیزم خدا گل پسرت رو حفظ کنه یه کنجد جدید هم بزاره تو دلت پس از خودت بگو دکترت کی بود؟ چه کارا کردی ...

ممنونم عزیزم 

دکترم دکتر زهرا حیدر بود واقعا عالیه

کلا بیشتر اش رو استراحت مطلق بودم اما در روز حداقل هر چند ساعت چند دقیقه راه می رفتم اما خیلی یواش 

اصلا دوش اب گرم نگیرید 

استرس و عصبی نشید 

سعی کنید تا حد امکان یبوست نشید در  دستشویی زیاد نشنید

در غذاهاتون حتما روغن زیتون  استفاده کنیدتا جلوگیری کنه 

و تغذیه هم خیلی مهمه 

ماکارونی ماهیچه اجیل ماهی قزل سالاد شیر و ماست پنیر کره فقط پاستوریزه تخم مر غ و در کل غذاهای مقوی زیاد میخوردم و البته ارزون بود اون زمان😔

مهم تر سیاه دانه سابیده شده و عسل هر روز قبل از انتقال می خوردم حتی همسرم قبل دادن اسپرم می خورد 

عالیه

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ببخشید اسم دکترشما چیه؟شماهم انتقال جنین داشتین؟

حیدری کهن...بله 2 بار