2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان خوبم🤗  بعد یک دوره طولانی امدم دوباره  خوبید؟  به امید خدا سیکل ...

عزیزم خدا گل پسرت رو حفظ کنه یه کنجد جدید هم بزاره تو دلت

پس از خودت بگو دکترت کی بود؟ چه کارا کردی تا مثبت شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امید به خدا  بچه ها برام دعا کنید لطفا  من پنج شنبه انتقال دارم سه تا جنین سه روزه  ...

عزیزم منم سه تا سه روزه انتقال دادم دوتاش a یکیش ab ان شاالله که به سلامتی انتقال بدی و مامان شی ❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
گریدشون a بود انشالله که میگیره چرا یکیش انشالله دوتاش بگیره🥰🥰🥰

اخه برا من دوتاشaبود یکیش ab خودشم یکی از aها ۶سلولی بود یعنی ضعیفه؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم منم سه تا سه روزه انتقال دادم دوتاش a یکیش ab ان شاالله که به سلامتی انتقال بدی و مامان شی ❤

عزیزم 

پس شرایطمون مثل همه 

امید به خدا 

راضیم به رضایش 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چی پیدا کردم از تاپیک های قدیمی ام  چقدر دلم شکسته بود وقتی اینو اون روز زدم در نی نی سایت&nbs ...

چه متن زیبایی ،اشکم در اومد 😥

انشالله که خدا گل پسرت رو حفظ کنه و خیلی زود یه خواهر یا برادر ناز براش بیاری 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

ااااااااا

واسه من یه دونه از aها ۱۰ سلولی و یکی ۸ سلولی ab هم ۱۰ سلولیه 

اینطوری که من تو کارت جنینم دیدم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
والا دیگه نرفتم صبح حالم خوش بود میخواستم برم از ظهر به بعد درد دارم و عصری هم یکم لک قهوه ای  ...

عزیزم تو دیگه مامانی به امید خدا .. اون لک مهر تاییده 😍😍 اگه منم لک ببینم که دیگه خودمو مامان میدونم 😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

نه چرا ضعیف باشه

ببین یه چیزی بهت بگم دیگه انتقال دادی 

همه تلاش و انرژیتو گذاشتی الحمدالله جنینای خوبی هم انتقال دادی

اصلا دیگه به این چیزا فک نکن

خدا بخواد بگیره میگیره،بقیه ش با خداست 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها من سه روزه dhea مبخورم امروز متوجه شدم ریزش مو پیدا کردم و موی زاید دور سینه هم زیاد شده . انگار از عوارضشه به نظرتون ادامه بدم.

@زینبی_بابا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
آره من اصلا اینجوری نمیشدم  میگم عزیزم اگه جنین لانه گزینی کنه چند روز بعد انتقال لانه گزینی م ...

جنین ۳روزه نهایت ۵روز طول میکشه لانه گزینی کنه.انشاله مثبتی ران نباش عزیزم

مرسی گفتید منم همیشه گرمم بود اما از روز انتقال بیشتر وقتا جوراب پامه تو خونه هم زیر پتو هستم اصلا ب ...

خاهش مبکنم عزیزم حتی درد پا و مشکلات گوارشی و درد و بزرگی سینه و...هم عوارض پروژسترونه

بله دکتر علیرضایی واقعا حال آدمو خوب میکنن الان من چندتا آزمایش داده بود که باز بدم‌برلش فرستادم خیل ...

واقعا عالیه.دقیقا.من به خاطر دکترعلیرضایی از صارم اومدم مام