2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
 ن نیلو من س بارپانکچرشدم و چهار بار انتقال خیلی کم برام تخمک و جنین تشکیل میشه تازه دکترمم میگ ...

از الان خودتو تقویت کن 

ببین من یک سال تمام هر روز ولوومن خوردم الانم میخورم خیلی کمیاب شده ولی بگردی پیدا میکنی 

همون پرگنا کر کانسپشن 

ذخیره ت چنده؟کی بهت گفت pgd سلامت؟اونروز که رفتم مام دکتر علیرضایی بهم گفت تو مجبوری pgd کنی وگرنه توصیه نمیکنیم

همش ۴ بار منفی شدی چرا pgd آخه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان خوبم🤗  بعد یک دوره طولانی امدم دوباره  خوبید؟  به امید خدا سیکل ...

سلام مامان قهرمان خوبی؟خداروشکر که تسلیم نشدی تو این راه سخت ودرنهایت هم پیروز شدی ان شاءالله دوباره حاجت روابشین🤲میشه یکم از خودتون بگین؟مشکلتون چی بود؟دکترتون کی بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه ن ندارم س بار پانکچرشدم وچهار بار انتقال هرسری تخمک و جنینای کمی برام تشکیل میشه این دفعه بای ...

عزیزم انشاءالله به زودی دامنت سبز شه، pgd برای تشخیص سلامت جنینا میان جنین 5 روزه رو pgd می کنند و جنینای سالم رو انتقال میدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم چرا جنین ها از بین برن من خودم برایه تعیین جنسیت پی جی دی کردم فکر نکنم باسلامتش کاری که رو جن ...

پروانه جون انتقالم دادی؟کدوم مرکزی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

برنجک عزیزم اگ جنینی سالم نباشه میندازنش دور 

من این سری چهار تا جنین داشتم ک هربارمنفی شدم یعنی همش مشکل داشتن اگ این سری بازم همشون مشکل داشته باشنو جنینی برام نمونه چی

دکترم که فقط رو وزنم تایید داره نمیدونم زینب جونم جوابمو نداد سر در گمم ازشم پرسیدم گفت اتفاقا خوبه ...

نزدیک انتقال خیلی بدنت رو ضعیف نکن

الان خوبی

والا جاری من با ۱۰۰کیلو دوتا بارداری موفق داشت

این حرفا چیه

خودمم دارم کم میکنم وزنم رو تو بارداریم ۵ کیلو رفتم بالا الان دوکیلو و نیمش رو کم کردم

مرسی عزیزم واقعا محتاج دعای همتون ب خدا طلامو فروختم ک بریم دکتر دیگه چیزی برام نمونده اگ این دفعه ه ...

خدا خودش کمک کنه 

انشالله که اینبار حتما نتیجه میگیری

چند سالته؟

سلام خانما کسی بوده اوایل بارداری بعضی موقع ها لرز داشته باشه و پاهاش یخ بشن بعضی موقع ها بدنم لرز د ...

اکثرا همینجوری بودیم ....با هیچی گرم نمیشه فکر کن من جوراب پشمی ب 2 تا پتو سردمه پاهام که دیگه نگو

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نیلو مگه ۴ بار انتقال جنین منفی کمه 

نه کم نیست 

ولی خیلی چیزا باید بررسی بشه تا به این نتیجه برسن

شاید مشکل جای دیگه باشه