2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جان خوبی؟ ببخشید همش مزاحم شما میشم. من خیلی سرفه و خلط دارم دیشب که بخازر سرفخ نتونستم ب ...

سلام خوبید منم دقیقا ۲روزه حالتای شما رو دارم شبا تا صبح بیدارم ابریزش شدید و سردرد امروز رفتم پیش دکترم به من ی خشک کننده داد که تو سرم برام زدن با ی استامینفون و دیفن هیدرامین  ازیتروماسین تا الان که تاثیری ندیدم حالم خیلی خرابه منم از سرفه کردن خیلی میترسم سرکلاژم هستم😭

جنین ۳روزه نهایت ۵روز طول میکشه لانه گزینی کنه.انشاله مثبتی ران نباش عزیزم

توکل به خدا عزیزم راضیم به رضای خودش هر چی صلاح بدونه تسلیمشم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه چرا ضعیف باشه ببین یه چیزی بهت بگم دیگه انتقال دادی  همه تلاش و انرژیتو گذاشتی الحمدالله ج ...

آره دقیقا از انتقال به بعدش دست خداست منم میسپارم به خودش

ااااااااا واسه من یه دونه از aها ۱۰ سلولی و یکی ۸ سلولی ab هم ۱۰ سلولیه  اینطوری که من تو کار ...

ان شاالله که با اولین انتقالت مامان میشی عزیزدلم❤❤❤

عزیزم  پس شرایطمون مثل همه  امید به خدا  راضیم به رضایش

آره تقریبا مثل همیم😊 توکل به خدا هر چی که صلاحمونه بذاره جلوی پامون 

عزیزم دو مرحله ایی یعنی چی؟؟  منم یه بلاست و یه سه روزه انتقال دادم هردو هچینگ شدن ولی فقط یکی ...

احتمالا بشه معمولا بلاست با دو روزه یا سه روزه انتقال میدن بعضی وقت ها تو دو نوبت میشه اول ۳ روزه منتقل می کنن بعد اونایی که بلاست شدن

خدایا شکرت
سلام خوبید منم دقیقا ۲روزه حالتای شما رو دارم شبا تا صبح بیدارم ابریزش شدید و سردرد امروز رفتم پیش د ...

من الان ۴ هفته است این سرفه ها رو دارم. الان که دیگه احساس سرماخوردگی هم دارم. اما درد ندارم. امشب چند بار احساس کردم همراه با سدفه ازم مایع خارج میشه.نمیدونم خیلی نگرانم .بنظرتون پاشم برم بیمارستان؟ من دارو هم نمیتونم بخورم دیفن هیدرامین گفتن نخور. به آزیترو حساسیت دارم. خشک کننده چی براتون تجویز کردن؟ من خیلی داغونم. بیشتر برا جفت و کیسه اب نگرانم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من الان ۴ هفته است این سرفه ها رو دارم. الان که دیگه احساس سرماخوردگی هم دارم. اما درد ندارم. امشب چ ...

نمبدونم اسم خشک کننده چی بود دقت نکردم .من که تا جایی بشع مایعات میخورم اگه گلو درد بزاره من که حالم وخیمه همینو کم داشتم دیگه

سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

واااای خدای من مگه‌میشه شاید جنین نبوده شاید هماتوم بوده ...یه سونوی دیگه نمیشه بری خییییلی ناراحت شدم 😔😔😔😔😔