2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام  دوستان ببخشید من روز ۱۰ انتقالم هست میتونم برم اپیلاسیون مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

دختر بشین سرجات .اپیلاسیون چیه توی این وضعیتت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من عزیزم سه تا جنین سه روزه انتقال دادم و تک قل حامله شدم ۸ سلولیه قسمت نبود بمونه برام😔

عزیزم ان شاالله به زودی دلت شاد میشه 

من دفعه قبل بلاست انتقال دادم ۳ تا ولی منفی شدم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاالله به زودی دلت شاد میشه  من دفعه قبل بلاست انتقال دادم ۳ تا ولی منفی شدم

انشالله اینبار حتما مثبت میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دختر بشین سرجات .اپیلاسیون چیه توی این وضعیتت

والا دیگه نرفتم صبح حالم خوش بود میخواستم برم از ظهر به بعد درد دارم و عصری هم یکم لک قهوه ای 

فکر کنم خدا هم حرف شما رو بهم میزنه 

من عزیزم سه تا جنین سه روزه انتقال دادم و تک قل حامله شدم ۸ سلولیه قسمت نبود بمونه برام😔

عزیزم میشه بگی گرید جنین هات چی بود؟ اخه منم سه تا سه روزه انتقال دادم چی میشه برا منم حداقل یکیش بگیره😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم میشه بگی گرید جنین هات چی بود؟ اخه منم سه تا سه روزه انتقال دادم چی میشه برا منم حداقل یکیش بگ ...

گریدشون a بود

انشالله که میگیره

چرا یکیش انشالله دوتاش بگیره🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دوستان خوبم🤗

بعد یک دوره طولانی امدم دوباره 

خوبید؟

به امید خدا سیکل ای وی اف ام رو شروع می خوام کنم 

از خودم بگم یکم

با ای وی اف باردار شدم الان پسرم ۲۰ ماهش هست یکشنبه رفتم‌پیش دکترم گفت باید همین الان شروع کنیم برای ای وی اف ذخیره تخمدان از سری قبل پایین تر امده همسرم هم که مشکل اسپرم داره😔 .از زمانی هم پسرم به دنیا امده پری نشدم قرص داد پری شم اول و از ۱۱ بهمن قرص های سیکلم رو شروع کنم 

دعا کنید برام 🙌

من هم دعا گو شما ها هستم 

خوشحالم دوباره امدم 😊

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

چی پیدا کردم از تاپیک های قدیمی ام 

چقدر دلم شکسته بود وقتی اینو اون روز زدم در نی نی سایت 

اما حالا پسرم در کنارم نشسته 

دوستان هیچ وقت ناامید نشید و دست از رویایی مادر شدن بر ندارید. 

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم...

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
چی پیدا کردم از تاپیک های قدیمی ام  چقدر دلم شکسته بود وقتی اینو اون روز زدم در نی نی سایت&nbs ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم دعا کن واسم،یعنی روزی میرسه منم بچه م رو بغل کنم و نگاش کنم و به این روزا که پشت سر گذاشتم فکر کنم،خیلی نزدیک شده بودم،نمیدونم حکمت چی بود،خدایا شکرت

خداروشکر که پسرت کنارته،انشالله سیکل جدیدت موفقیت آمیز باشه خوب کاری کردی زود شروع کردی

سلام دوستان خوبم🤗  بعد یک دوره طولانی امدم دوباره  خوبید؟  به امید خدا سیکل ...

عزیزم 

خدا رو شکر 

من شما رو یادمه 

ان شاالله این دفعه هم جواب می گیری 🥰🥰🥰

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️