2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
اع بعد توی بارداری داروهات کم وزیادنکردن؟؟  تیروییدت بدترنشد؟ مال من یکم بیشتزشده روزی یکی میخو ...

نه عزیزم دکترم که کلا با تیروییدم کاری نداره ولی خودم مرتب چک میکنم، من روزی نصف قرص 50 میخورم از قبلشم همینقدر میخوردم آخرین بارم تی اس اچ 1.5 بود حالا بازم هفته ی بعد باید آزمایش بدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خانما کسی بوده اوایل بارداری بعضی موقع ها لرز داشته باشه و پاهاش یخ بشن بعضی موقع ها بدنم لرز د ...

بله عزیزم من اینجوری بودم بعد شوهرم با اتو پاهامو گرم میکرد😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من مصرف میکنم دکترم نگفت روزهای خاص گفت کلا باید بخوری من روزی یه ساشه میخورم و حالت تهوع ...

مرسی قربونت انشالا اینبار کنجدا نه ماه میچسبن به دلت

قبل از غذا میخوری یا شبا قبل خواب؟ 

شما باز باید پانکچر بشی؟ 

ممنونم عزیزم خیالمو راحت کردین ایشالا پسر نازتو به سلامت و دل خوش بغل بگیری 

قربونت، مرسی😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی عزیزم ان شاءالله که خدا خیرت بده این مدت هم همش مزاحمت شدم .پس نگران بقایا نباشم منظور از ...

دسیدوا واکنشی بوده که میخواسته جنین رو پذیرش کنه رحم 

نه نگران نباش، همین که دیواره ریزش کنه کافیه 

ولی بعدا چک کن که همین دیواره کامل ریخته باشه 

عزیزم چه مزاحمتی آخه، هر کدوم مامان بشین من کلی خوشحال میشم

@زینبی_بابا ‍ سلام عزیزم خوبی از بین مکمل های اوابوست و فرتیل اید و پودر اینوفولیک کدومش بهتر برای ک ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش اگر ذخیره خوب داری، نیاز به هیچ کدوم نیست الکی هزینه کنی

همون تغذیه خوب داشته باشی کافیه، منم هیچی نگرفتم چون ذخیره ام خوب بود

منم همینطور اما برا کاری که من میخوام بکنم اون اختلافه قیمته خیلی زیاده مام pgd پنج تا جنین رو میگ ...

حق داری گلم بله درسته عزیزم توکل بخدا در نهایت دکترا وسیله هستن اصل کار خداست که انشالله هرچه زودتر بهت یه بچه صحیح و سالم بده.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دسیدوا واکنشی بوده که میخواسته جنین رو پذیرش کنه رحم  نه نگران نباش، همین که دیواره ریزش کنه ک ...

سلام عزیزم من ماه بعد انتقال دارم سیکل بلنده ۸۳ کیلو بودم الان با رژیم ۷۸ حالا دو دلم نمیدونم رژیمم رو مثبت شدنم اثر بد نزاره میترسم ادامه بدم از یه ورم دکترم میگفت باید وزنتو کم کنی به نظرت چه کار کنم؟

به نظرم تقریبا یکیه.مثلا پول سونو زیاده درسته ولی عوضش سونوعادی نیست و داپلره و اگه مشکل خونرسانی و. ...

بله دکتر علیرضایی واقعا حال آدمو خوب میکنن الان من چندتا آزمایش داده بود که باز بدم‌برلش فرستادم خیلی قشنگ ج داد کلی هم انرژی مثبت به آدم میده همین که برای آدم وقت میزاره و مجبور نمیکنه برا یه آز نشون دادن باز ویزیتو غیره بشیم خودش کلیه و مهمترینش به نظرم این حس خوبیه که انتقال میده به مریض تو تمام پیاماش امیدواری و انرژی مثبت میده.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دسیدوا واکنشی بوده که میخواسته جنین رو پذیرش کنه رحم  نه نگران نباش، همین که دیواره ریزش کنه ک ...

خدا خیرت بده

بعد اون خونریزی که داشتم دیگه خونریزی روون ندارم بصورت قهوه ای هست حالا نمیدونم دیواره رحم ریزش کرده یا نه حالا این وضعیتم تموم بشه هم دوباره سونو میرم هم آزمایش میدم که بتام ببینم صفر شده یا نه.

دفعه پیش بعد قطع داروها دقیق یک هفته خونریزی روون و زیاد داشتم ولی اینبار با اینکه شش هفته بودم زیاد خونریزی ندارم.

خدایا شکرت

سلام خانما من استرادیول خوردم ک برم واسه تخمک گیری الان 15 روزه ک عقب انداختم چن روز پیش تستم منفی شد و پریودم نشدم ولی دلم دردای عجیبی داره به نظرتون کیست دارم علایم کیست چیه توروخدا راهنمایی کنید😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش اگر ذخیره خوب داری، نیاز به هیچ کدوم نیست الکی هزینه کنی همون تغذیه خوب داش ...

زینبی جون عزیزم من از ظهر زیر دلم دردو انقباض داشتم عصر هم با دستما پاک کردنی ببخشید ترشح قهوه ای دارم آوکسا و اسپرین و یه شیاف پروژسترون شب یه آمپولش صبحا دارم و روز دهم بود زنگ زدم مرکز گفت صبح رو بکن یه آمپول و یه شیاف 

استراحت رو بیشتر کن گفتم سرکار گفت اگر کارت سرپا نیست اشکال نداره 

به نظر شما ۶ساعت بمونم و اونم بیشتر بشینم پاهام رو هم بالا بزارم مشکلی پیش نمیاد یا حتما بمونم خونه

ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن 

زینبی بابا رو هم بلد نبودم صدا بزنم رو پیامشون ریپلای کردم

سلام بچه ها اینجا کی جنین سه روزه انتقال داده و مثبت شده؟؟؟ جنین سه روزه چند سلولیه؟؟؟

من عزیزم سه تا جنین سه روزه انتقال دادم و تک قل حامله شدم

۸ سلولیه

قسمت نبود بمونه برام😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد