2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما کسی بوده اوایل بارداری بعضی موقع ها لرز داشته باشه و پاهاش یخ بشن بعضی موقع ها بدنم لرز د ...

عزیزم من انتقال قبلیم اینطور بودم اگه آمپول پروژسترون میزنی احتمال خیلی زیاد از اونه... من هربار پروژسترون میزدم لرز شدید و بدن درد میگرفتم دیگه بهم ژل و شیاف دادن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم من ۴ روزه انتقال دادم همینجوری میشم نمیدونم از چیه پاهام یه تیکه یخ میشه با جوراب و پتو به زور ...

گلم اگه آمپول پروژسترون میزنی واسه اونه ... من سری پیش دوتا پتو روم بود یعنی رعشه میرفتم از لرز ... ولی شیاف و ژل پروژسترون اینطور نیست

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام خانما کسی بوده اوایل بارداری بعضی موقع ها لرز داشته باشه و پاهاش یخ بشن بعضی موقع ها بدنم لرز د ...

دلیلشو نمیدونم عزیزم. اما منم اینجوری بودم. یه لرز آزار دهنده. پاهامم یخ یخ میشد 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله‌ایندفعه‌مثبتی‌عزیزم منم‌‌براباردوم‌‌میخام‌انتقال‌بدم. شمابراایندفعه‌چکاری‌کردی؟ دلیل‌منفی ...

نمیدونم چرا منفی شد اما دکتر گفت جنینم ضعیف بوده 

اینسری بادکش کردم هر روز یک ماه قبل انتقال تا یه شب قبلش 

گرمی حات هم زیاد خوردم

بعد انتقالم هر روز شیر سویا با نشاسته تو آب میخورم 

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
انشالله که مثبت میشی عزیزم توکل به خدا❤❤❤

مرسی عزیزم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
خانما کسی اینوفولیک مصرف کرده؟ روزهای خاصی از پری باید بخوریم؟  یک ساشه کافیه یا دو تا بخوری ...

عزیزم من مصرف میکنم دکترم نگفت روزهای خاص گفت کلا باید بخوری من روزی یه ساشه میخورم و حالت تهوع و عوارض نداره نترس

دوستان من از عصر به بعد زیر نافم تیر میکشه با دراز کشیدن هم خوب نمیشه رفتم دستشویی بخشید موقع خشک کردن ترشح قهوه ای داشتم نگرانم

زنگ زدم مرکز گفتن فردا یه شیاف اضافه کنم استراحتم رو هم بیشتر کنم اما امروزم نرفتم سرکار فردا فکر نکنم بتونم مرخصی بگیرم

برام دعا کنید

اگر کاری هست انجام بدم بهتر بشم هم راهنماییم کنید

اینبار مثبتی دو مرحله ایی شانس و بالا میبره 😍 

من دو مرحله ایی نبودم همه رو باهم انتقال دادن

گلم اگه آمپول پروژسترون میزنی واسه اونه ... من سری پیش دوتا پتو روم بود یعنی رعشه میرفتم از لرز ... ...

نه گلم من آمپول ندارم روزی دوتا شیاف و دوتا دوفاستون دارم ولی خب اونام پروژسترونن دیگه عوارض میدن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن