2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم اینجوری فکر میکنی همسرم سر تولد دخترم میگفت من تا یه ماه بچه بغل نمیگیرم میترسم واقعا هم از ب ...

خدا حفظ کنه همسرت و دخترت رو و همه عزیزانت رو. من همسرم الان چنان ادعای پهلوونی میکنه که نگو. 😅😅😅😅 امیدوارم به وقتش هم همینقدر که به من دلداری میده خوددار باشه. یه چیزی که خیلی میترسم اینه که شیر بپره تو گلوی بچه. نمیدونم اون لحظه چیکار کنم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔  خیلی دردناکه  آره اصلا ساک وجود نداره...  متاسفانه ...

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله که خدا خیرت بده این مدت هم همش مزاحمت شدم .پس نگران بقایا نباشم منظور از نسج دسیدوا چی هست؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداات عزیز دلم. خدا بیامرزه رفتگان شمارو. خودمم امیدوارم زود سرپا شم، آره همسرم هست اما موضوع اینه ک ...

عزیزم خدا مادرتون رو بیامرزه خودت هم نگران نباش انشالا زود سرپا میشی

همسر منم میگه خودم میکنم ولی بقول شما مدیریت بحرانش افتضاحه 😅😅 انقد کنده و هول میکنه که ترجیح میدم هیچی ازش نخوام 😬 

خب خداروشکر خوبه.بار اول انتقال مثبت شدی؟

نه عزیزم یه بار انتقال دادم منفی شد الان چند روز دیگه دوباره انتقال دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۴۳ تا تخمک؟نترکیدی خدایی؟وای خدا تصورشم‌سخته تو چی کشیدی؟دکترت کی بود کدوم مرکز بودی خواهری؟

یه چیزی تو مایه های ترکیدن😂زیادم اذیت نشدم چون احتمال میدادم هایپر شم دو هفته قبل پانکچر رژیم پروتئین گرفتم و فقط پرو تئین خوردم ۱۵ روز بعد پانکچرم همینطور شکمم خیلیییی ورم داشت دردم داشتم ولی خداروشکر آب نیاورد

رویان میرم دکتر قاضی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

ای وای مامان سلما جون خیلی ناراحت شدم 

خدا کمکت کنه عزیزم زودتر این روزا بگذرن بزودی مامان بشی