2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عجبااا. تازه میشنوم 

هرروز ی چیزی بهمون گفتن ماهم همه رو انجام دادیم اصلا چیز غیر بررسی وجود نداره برا ما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی امروز ۹انتقال هستم. از عصری یهو زیر دلم درد شدید گرفت تا دراز کشیدم آروم شد،کمرم از دی ...

کسی این تجربه رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟?

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم مورفو و تحرک همسرتون صفر بود؟ به خاطر الیگو اسپرمی حاد می‌نویسم گفت

نه مرفو ۴بود و تحرک صفر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم صبور باش بخدا هممون داریم زجر میکشیم من خودم ۱۷ بار انتقال جنین داشتم هنوزم بچه ای ندارم خوب ا ...

من همین الانشم دارم میمیرم. سوی چشمام از گریه رفته بخدا. طاقت نداریم . همسرم از من داغون تر

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

خيلي ناراحت شدم😔 

اميدوارم خدا كمكت كنه 

خيلي زود دوباره باردار بشي 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

من همین الانشم دارم میمیرم. سوی چشمام از گریه رفته بخدا. طاقت نداریم . همسرم از من داغون تر

اشتباه میکنی بخدا .بعضی چیزا از دست ما خارجه متاسفانه

فداات عزیز دلم. خدا بیامرزه رفتگان شمارو. خودمم امیدوارم زود سرپا شم، آره همسرم هست اما موضوع اینه ک ...

عزیزم اینجوری فکر میکنی

همسرم سر تولد دخترم میگفت من تا یه ماه بچه بغل نمیگیرم میترسم واقعا هم از بغل گرفتن بچه هم میترسید 

طفلی روز ترخیص از هولش مراحل رو جا به حا رفته بود برگه ترخیص بچه رو داده بود اوناهم بچه رو گذاشته بودن تو بغلش میگه خشکم زد هرچی التماس کردم تورو خدا اینو از من بگیرید من بلد نیستم بچه بغل بگیرم این کوچیکه گفتن آقا برگه ترخیصش رو اوردی دیگه نمیشه یاد میگیری یه طبقه بچه رو اورده بود بالا تا پیش من رنگش شده بود مثل گچ اما سر دو هفته بچه رو تکی حمام کرد یعنی تو موقعیتعالی عمل میکنه

من طبیعی زایمان کردم واقعا دردش زیاده اما فرداش همه کارای خودم و بچم رو انجام دادم 

هرروز ی چیزی بهمون گفتن ماهم همه رو انجام دادیم اصلا چیز غیر بررسی وجود نداره برا ما

بله .هفده بار انتقال کم نیست ...  هزار ماشاء الله به صبری که دارین .مطمئنم خدا بی جواب نمیذاره 

سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

سلام عزیزممم وای خیلی خیلی ناراحت شدم چند هفته بودی یهو خونریزی کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله .هفده بار انتقال کم نیست ...  هزار ماشاء الله به صبری که دارین .مطمئنم خدا بی جواب نمیذاره& ...

چی بگم والا .من که از دست حکمت خدا کلافه شدم دیگه

سلام عزیزممم وای خیلی خیلی ناراحت شدم چند هفته بودی یهو خونریزی کردی؟

سلام عزیزم شش هفته و سه روز که از وو روز قبلش لک بینی داشتم که یهو دیروز درد شدید پریودی گرفتم که نفسم بالا نمیومد که وقتی خونریزی کردم کم شد.

خدایا شکرت