2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

عه یعنی چی؟سقط شد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دیروز خونریزیم زیاد بود با لخته و بافت خودم متوجه شدم که سقط شده

متاسفم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
https://uupload.ir/files/rpm_۲۰۲۱۰۱۰۴_۲۱۳۲۵۶.jpg @زینبی_بابا     ببخشید زینبی جون نمی ...

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 

خیلی دردناکه 

آره اصلا ساک وجود نداره... 

متاسفانه تو خصوصی هم امکان ارسال عکس نیست 

خیلی ناراحتم برات... 

اجازه نمیدن بخدا. هرچی میریم جلو نه میارن. میکرو نمیزارم هی میگن این کارو کنین اون کارو کنین. هزینش ...

۸۰۰ هزار تومن زیاده؟دختر برین انجامش بدید بهرحال باید مراحل طی شه دارن ازتون مفت میگیرن ۲سال پیش همسرم همین آزمایش رو داد ۲میلیون و ۱۰۰

۸۰۰ هزار تومن زیاده؟دختر برین انجامش بدید بهرحال باید مراحل طی شه دارن ازتون مفت میگیرن ۲سال پیش همس ...

جدا؟ نه هزینش مهم نیست. خسته شدم از غم و غصه. من اول شوهرم صدهزارتا اسپرم داشت با مورفو و تحرک صفر. پارسال یعنی. Sdf اش هم ۶۰ بود. از پارسال تحت رژیم درمانی شدید و طب سنتی هست و جراحی واریکوسل کرد. با بدبختی تونستیم تعداد اسپرمشو بالاببریم تا ۴۸ میلیون. ولی مورفو و تحرک همچنان صفررررر😢sdf اش هم شکر خدا شد سی. یعنی مطلوب برای میکرو. الان که رسیدیم به این مرحله و کارامونو و آزمایشاتمون تموم شد که این ماه بریم تو سیکل تازه دکتر ژنتیک میگه این آزمایش تخصصی رو هم بدین که سه فته زمان می‌بره بعد اگه خوب نبود برین اهدایی. بماند که از پارسال تا حالا این لفظ اهدایی رو هزارااااان بار دکترا بهمون گفتن. خسته شدیم منو همسرم. باز سه هفته دیگه استرس و ناراحتی تحملشو ندارم. اگه آزمایش خوب نباشه چی😢 به همسرم گفتم تا عید تلاش کنیم نشد میرم اصفهان آی یو آی واسه اسپرم اهدایی. خسته شدیم دو تامون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چه ازمایشیه ثمین جان؟

حذف کروموزوم y

البته واقعا نمیدونم به درد چی میخوره ولی برا همسرم نرمال بود و دکتر ژنتیک براش نوشته بود

جدا؟ نه هزینش مهم نیست. خسته شدم از غم و غصه. من اول شوهرم صدهزارتا اسپرم داشت با مورفو و تحرک صفر. ...

عزیزم صبور باش بخدا هممون داریم زجر میکشیم من خودم ۱۷ بار انتقال جنین داشتم هنوزم بچه ای ندارم خوب اینهمه انتقال دادم چه فایده داشت؟

شوهر من ۲ساله به خودش زحمت نداده آز اسپرم بده تازه فردا میریم تا بده دوبار واریکوسل گرید ۳ چپ عمل کرد که آخرین بار ۱ماه و ۶روز پیش بود تحرکش صفر بود و مرفو ۴ درصد و تعدادم ۸۰میلیون که ۲۰ میلی اسپرم توش بود 

من انقدر توی این ۱۳سال زندگی صبوری کردم دیگه کم آوردم 

حذف کروموزوم y البته واقعا نمیدونم به درد چی میخوره ولی برا همسرم نرمال بود و دکتر ژنتیک براش نوشته ...

شما هم مورفو و تحرک همسرتون صفر بود؟ به خاطر الیگو اسپرمی حاد می‌نویسم گفت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰