2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم چقدر خوب در رابطه با مشکل ژنتیکی هم صحبت کردی؟

نه ولي به خاطره اون اتفاقي كه واسم افتاد ازش پرسيدم بهم گفت كشاوره ژنتيكي رفتي گفتم بله رفتم و نامرو مطالعه كرد گفت احتياجي به كاره خاصي نيست انتقال بده و ان شالله مجدد باردار ميشي. 

گفت مشاوره ژنتيك به ما هر دستوري بده ما هم همون رو انجام ميديم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جون🙈

الان ترشحاتم بی رنگ نیست مایل به زرده یعنی خودمو خشک میکنم حس میکنم دستمال رنگی میشه بی رنگ نیست نمیدونم عفونته یا خون قاطیشه زرده طبیعیه یا نه استرس گرفتم😢🙈ببخشید تو رو خدا همش سوال میکنم ازت تجربه ندارم @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام ایشالا این سری جواب میگیری داستانتو خوندم وو برات از صمیم قلبم آرزوی موفقیت میکنم، با علیرضایی ...

مرسی عزیزم.استرس برا چی خواهری.خدا بزرگه انشالله اینبار انتقالت مثبته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان رفتی مام لطف میکنی هزینه میکرو رو بپرسی؟ هم پانچر هم انتقال ؟ حداقل تقریبی بدونم چقد باید ه ...

خواهری من برا فردا اول با طرازی نوبت دارم توی ابن سینا به نتیجه برسم باهاش شاید اصلا مام نرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
توکل بر خدا ...پس فقط دست خداست  انشاالله که بزوووودی معجزه خدا شامل حالت بشه بحق حضرت زهرا😘

انشالله

نیلو جون من برا فردا از دکتر طرازی وقت گرفتم  از اونورم از دکتر علیرضایی وقت دارم  به نظ ...

چقدر کار خوبی کردی 

مام منو فریب داد من و شوهرم ۵ بلر تماس تلفنی گرفتیم با مشاورای ژنتیک مام همشون به ما گفتن ۸تا جنین میشه ۹ میلیون 

بعد ما میگفتیم ما برا تالاسمی میخوایم میگفتن بله فرقی نمیکنه

میگفتیم آزمایشگاه دکار کریمی نژاد گفته یه مرحله پری پی جی دی هم باید انجام بشه که هزینه ش ۹ میلیونه میگفتن نه ما همچین چیزی نشنیدیم

انقدر زنگ زدیم که مطمئن بشیم آخرین بار عصبانی شدن گفتن چرا انقدر زنگ میزنین ما که توضیح دادیم

اما اونروز هزینه هایی که پشت تلفن گفته بودن شاید ۱۲ تموم بشه شد ۴۳ میلیون

وگرنه منم واسه همون روز از ابن سینا وقت میگرفتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه ولي به خاطره اون اتفاقي كه واسم افتاد ازش پرسيدم بهم گفت كشاوره ژنتيكي رفتي گفتم بله رفتم و نامرو ...

خداروشکر عزیزم

رفتی تو سیکل انتقال؟انشالله که به زودی خبر مادر شدن دوباره ت عزیزم

این دفعه صحیح و سالم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها کسی درمورد پی جی دی جنین خبرداره وازهزینش

عزیزم اگر از نظر سلامت جنین میخوای بدونی من اطلاع دارم

تو مرکز مام به ازای ۵ تا جنین یه چیزی حدود ۲۵ میلیون میشه

به ازای هر جنین اضافه ۵ میلیون اضافه میشه

یه مرحله pgdاولیه هم باید انجام بشه حدودا ۹ تومنم اون میشه

اما تو مرکز ابن سینا

به ازای ۵ جنین ۷/5 میلیون میگیرن و به برای pgd اولیه ۷/۵ میلیون میگیرن

فداات عزیز دلم. خدا بیامرزه رفتگان شمارو. خودمم امیدوارم زود سرپا شم، آره همسرم هست اما موضوع اینه ک ...

اقایون کلا تومدیریت بحران میمونن 😂😂😂😂ماباید خود اونارو هم‌جمع کنیم ...من راستش زایمانم ۱۸سالم بود خیلی بچه بودم ولی جاریم ومادرشوهرم میگفتن انگار بچه سومشه همچین بلده بچه داری کنه 🤪🤪🤪🤪شماهم میتونی همون چندروزاولش یکم سخته 

نازنین جون شما بیشتر استین بلند گرفتید یا کوتاه ؟ چون بهار و تابستون هوا گرمه تقریبا . بچه هم گرمش م ...

عزیزم من یه ست ۱۹تیکه گرفتم همه چی داره داخلش ...ولی  بیشتر سه تیکه گرفتم زیرشون یه بادی استین کوتاه داره روشون یه شلوار و استین بلند ...درسته هواگرمه ولی هم فروشنده هم مامانم میگفت چون توتابستون تازه دویاسه ماهه میشه بدنش هنوز ظریف وکوچیکه باید استین دار تنش کنیم حالا این استین دار نازکا هستن نخی ازاونا سعی کن بگیری که اگه خیلی گرم بود فقط یدونه تنش کنی ...بچه هم که کوچیکه کولر خیلی براش ضرر داره یا باید تویه اتاقی باشه که دریچه کولرو ببندیم یا اینکه گرما رو تحمل کنیم وپنکه روشن کنیم ...پسر بزرگ من خرداد ماهیه  اینقد که گرمایی بود ازاول بدنش دونه های قرمز میزد وعرق میریخت فقط پوسک میبستم براش هیچی نمیپوشید گریهومبکرد ...الانم ۹سالشه فقط وفقط یدونه شلوارکپاش  میکنه حتی تواین سرما 

چقدر کار خوبی کردی   مام منو فریب داد من و شوهرم ۵ بلر تماس تلفنی گرفتیم با مشاورای ژنتیک ...

دقیقا منم از صحبت های شما دوزاریم افتاد .همسرم الانم که توی راه هستیم و داریم میریم تهران باز میگه بریم همون مام برام هزینش مهم نیست ولی من از حس اینکه میخوان از منه بیمار الکی هزینه بگیرن مغزم قاطی کرده.همش بهم میگه خسیس هزینه ی درمان با منه تو چرا ناراحتی.

میدونی انقدر این سالها خرج کردم که حد نداره چون بدن من دیر به دارو جواب میده اگر مثلا شما قبل پانکچر ۳۰تا امپول باید بزنی من ۷۰ تا باید بزنم.اینقدر که هزینه امپول باید بدم دیگه هزینه های جانبیش برام قابل هضم نیست