2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فدات شم عزیزم ان شاالله قسمت همه دوستان منتظر  قرار بود دو هفته دیگه زایمان کنه فشارش خیلی رفت ...

دوهفته‌که‌چیزی نیس

انشالله‌‌که‌‌مادرونی‌نی‌به‌سلامت‌میان‌خونه

گریه‌نکن‌..براشون‌دعاکن‌

منم‌براسلامتیشون‌آیت‌الکرسی‌میخونم.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اخی عزیزم انشاالله که هردوشون صحیحوسالم میان خونه به امیدخدا

سلام‌عزیزم.خوبی..

میگم‌یه‌سوال

واقعا‌ببخشیداا🙈🙈

میگم‌بعدانتقال‌نبایدرابطه‌داشته‌باشیم

دکترشماچی‌گف.؟دکترمن‌که‌‌هیچی‌برابعدانتقال‌نگف

آخه‌نمیشه‌که؟من‌موندم‌چیکارکنم‌باشوهرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌عزیزم.خوبی.. میگم‌یه‌سوال واقعا‌ببخشیداا🙈🙈 میگم‌بعدانتقال‌نبایدرابطه‌داشته‌باشیم دکترشماچ ...

صاحل جونم شوهرتو نمیدونم به هرحال یه کاری میکنی .اما خودت نباید به ارگاسم برسی.حواست باشه

سلام‌عزیزم.خوبی.. میگم‌یه‌سوال واقعا‌ببخشیداا🙈🙈 میگم‌بعدانتقال‌نبایدرابطه‌داشته‌باشیم دکترشماچ ...

وای نه بابا اینکاروو نکنیااااا خوب نیس

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مهگل ازمایشم روز ۱۸ ب خداانقدر بیبی های منفی دیدم توزندگیم اون ی لحظه ای ک میگذره خون رد بشه و علامت بندازه برای من ب اندازه ده سال میگذره برام دعا کنید اگ اینبارم منفی بشم بایددوبارهبرم پانکچر 

دوهفته‌که‌چیزی نیس انشالله‌‌که‌‌مادرونی‌نی‌به‌سلامت‌میان‌خونه گریه‌نکن‌..براشون‌دعاکن‌ منم‌براسلا ...

خیلی دعا کردم براشون خدا به خیر بگذرونه 

بیچاره مامانم نمیدونه بیاد به من سر بزنه یا بره پیش خواهرم ازش مراقبت کنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوهفته‌که‌چیزی نیس انشالله‌‌که‌‌مادرونی‌نی‌به‌سلامت‌میان‌خونه گریه‌نکن‌..براشون‌دعاکن‌ منم‌براسلا ...

ممنونم که میخونی خواهر گلم ان شاالله که بهترین ها برات پیش بیاد😘

چرا گریه عزیزم سعی کن روحیه داشته باشی عزیزم ولی خیالت راحت اونا هیچیشون نمیشه

توکل به خدا یه لحظه که زنگ زدم بهش و صداشو شنیدم نتونستم خودمو نگه دارم من واقعا روحیه ام خیلی ضعیفه 

دکتر من گفت نزدیکی نکن

دیگه باید تحمل کنند این همه سختی هزینه استرس

نمیشه ریسک کرد

توکل به خدا یه لحظه که زنگ زدم بهش و صداشو شنیدم نتونستم خودمو نگه دارم من واقعا روحیه ام خیلی ضعیفه ...

سعی کن خودتو تو این موقعیت ها نزاری درکت میکنم

انشاالله که همین روزا خبر خوش راجبشون میشنوی وروحیه میگیری

سلام‌چند هفته زایمان کردن ؟ فشارشون رو چند رفت؟

سلام هفته ی ۳۶ زایمان کرد، فشارش خیییلی بالا رفته بود ۲۰ روی ۱۲ بود دکترش گفته مسمومیت حاملگیه خیلی نادره شما نگران نباش ان شاالله که برای شما و دیگر عزیزای باردارمون هیچ مشکلی پیش نمیاد

سعی کن خودتو تو این موقعیت ها نزاری درکت میکنم انشاالله که همین روزا خبر خوش راجبشون میشنوی وروحیه ...

ممنونم عزیزم ان شاالله امید به خدا 

والا من فقط بیشتر میخوابم هرساعت یه بار پامیشم یه دوری تو خونه میزنم ولی تغذیه رو زیاد حساس نیستم هم ...

همیشه برای هر کی تو انتقالش اتفاقای عجیب غریب افتاده مثبت شده انتقالش. من به فال نیک میگیرم این استرس های الانت رو. شک نکن خواهرت و بچه اش هم به زودی میان خونه سالم و سرحال عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دخترا من تو سیکل انتقالم و پنج شنبه به امید خدا ۳ تا جنین ۳ روزه انتقال میدم 

از وقتی استرادیول رو شروع کردم پاهام سنگین شده و درد میکنه .شماها هم همینطوری شدین یا ربطی به قرص نداره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️