2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044702 بازدید | 684403 پست
زنده باشی عزیزدلم، حتما😙😙😙 بچه های الان خیلی شیطونن میترسم دوتاشو بدی مامانت بزرگشون کنن😅😅😅

فداتم خواهر سلامت باشی. الان چندکیلواضافه کردی? یادمه توام میگفتی پرهستی, من همچنان نتونستم خودم رولاغرکنم همون چاقالویی هستم.     

خخخ اره لابد خداکنه فقد دوقلوشن دیگه من یباره راحت میشم. اینقدر دوست دارم خدامیدونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز ادامه داره زرنانی چیزی نگفت ...دکتر خودم گفت تا پایان ماه 4 بخور....زرنانی یه دوره سرم هم نوشته ...

خداروشکر مشکلی که نداری بیخیالش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم شما تلفني وقت گرفتيد ازشون از بيمارستان نيكان؟ كدوم بخش هستن؟

بله عزیزم تلفنی وقت گرفتم بگو وصل کنن بخش آی وی اف به اونا بگو خودشون وصلت میکنن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یا خدا شوخی می‌کنی؟سرگردنه بود که

مییبینی 

واقعا سر گردنه بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مییبینی  واقعا سر گردنه بود

اصلا خدایی من موندم.آخه شاید جنین من ۱۰ تا شد یعنی باید برا پی جی اس ۵۰ تومن بدم؟عاقلانه نیست اصلا

به نظرت نرخشون اینه یا برا شما شرایطت خاص بوده والا من از بابت هزینش مشکلی ندارم ولی خیلی ظلمه

Pgd سلامت جنین نرخش اونجا همین بود

ولی تو ابن سینا بهم اوکی دادن pgd مرحله اولم هفت و نیم میلیون برا پنج تا جنینم گفتن هفت و نیم میلیون

حالا نرم اونجا حرفشون رو عوض کنن

از ابن سینا و پزشکاش تجربه ای رو نداری

دکتر خوب تو ابن سینا

بچه ها طرازی رو معرفی کردن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم...شما تو سایت بهزیستی ثبت نام کردین؟

سلام نه عزیزم اگه خدا بخواد قراره تازه حضوری بریم اقدام کنیم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اصلا خدایی من موندم.آخه شاید جنین من ۱۰ تا شد یعنی باید برا پی جی اس ۵۰ تومن بدم؟عاقلانه نیست اصلا

چه یه دونه بخوای انجام بدی چه ۵ تا نرخ ثابته

اونا اولین تعداد رو رو ۵ تا در نظر گرفتن با این قیمت

به ازای هر جنین اضافه ۵ میلیون اضافه میشه

Pgd اولیه بالاجباره باید انجام بشه گویا که اونم یه چیزی حدوده ۹ تومنه

وای چه خبره 

میگن تو پی جی اس جنین احتمال داره از بین بده یا ضعیف بشه .درسته؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
Pgd سلامت جنین نرخش اونجا همین بود ولی تو ابن سینا بهم اوکی دادن pgd مرحله اولم هفت و نیم میلیون ...

طرازی و انصاری پور خوبن من با طرازی ویزیتم شدم خیلی دقیقه هرچی لازمه بهت میده دارو.

از نظر همسرم هزینش مشکلی نیست ولی از نظر من مشکله واقعا ظلمه 

بله عزیزم من دوبار هیسترو شدم و رحم مشکلی نداره ولی منفی شدم بارها

وای چه بد. چندمین بارتونه?هنوز باردار نشدین?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
Pgd سلامت جنین نرخش اونجا همین بود ولی تو ابن سینا بهم اوکی دادن pgd مرحله اولم هفت و نیم میلیون ...

ابن سینا همه چیش خوب بود غیر از آسانسورش .آدم رو دق میده