2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
دو دفعه است خواب میبینم انتقال دادم بتام شده ۳۶۰۰ ، دیشبم خواب دیدم شده ۶۰ 😂😂 خدایا کابوس شده😂

در هر صورت مثبته انشالله خیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ششم انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود..من جنینام بلاست بودن.میگن جنین بلاست زود مشخص میکنه.خی ...

خواهری خودتو با ماکروفر اشتباه گرفتی.دختر الان چه وقته بیبی چک زدنه استرس به خودت نده عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستم شما هم از هفته شش لک بینی داشتید چطوری بود از صبح لک بینیم زیاد شده که کم نشده نگرانم دی ...

به نظرت بهتر نیست حضوری بری مرکز؟

امروز ۱۲ انتقال برای اطمینان بی بی چک بزنم نشون میده؟

بنظرم دوازده خوبه واسه بی بی چک ...خصوصا اگه بلاست انتقال دادی 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من هر 2 بار انتقالم مثبت شدم بار اول سقط شد توقف رشد و ایست قلب داشت ...بار دوم قبلش دکتر فرستاد متخ ...

بعد ب ۶ و ب ۱۲ رو کی قطع کردی؟

سلام بچه ها ممنون میشم جواب بدین.ممکنه هیسترو بشی وبدونی مشکلی نیست وتخمکهاهم کیفیتشون عالی باشه .ول ...

بله عزیزم من دوبار هیسترو شدم و رحم مشکلی نداره ولی منفی شدم بارها

زینب جون منو یادته بعد سونو واژینال و سه ساعت ترافیک خونریزی کردم دکترم داروهامو زیاد کرد دوتا امپول ...

گلم آمپول رو ادامه بده فعلا 

شیاف رو دو تا بکن 4 تا خیییییلی زیاده 

فعلا انوکسا یک روز در میون بزن تا 10 روز اگر لک ندیدی، دوباره هر روز بزن(البته با دکترت در مورد انوکسا مشورت کن) 

انشاالله که خیره ثمین جون همیشه به یادتم ایشالا که به راحترین شکل مامان بشی

مرسی عزیزم خدا پرنسستو برات حفظ کنه

من از دیشب استرس گرفتم که نکنه منم سپتوم دارم که بتام افت کرد🥺🥺🥺

نه گلم، نه جانم

شما اگر دانشجوی پزشکی بودی هم لابد تمام بیماری ها ر و به خودت ربط میدادی 😅😅😅

عزیزم اگر عکس گرفتی و همه چی نرمال بوده دیگه اصلا بهش فکر نکن

منفی شدن دردناکه ولی متاسفانه تا سه بار منفی هر بررسی هم انجام بدی فایده نداره 

خانما سلام دکتر زرنانی که متخصص ایمولوژی هستش مطب داره؟ یا فقط بیمارستان گاندی هستن و باید از اونجا ...

من بیمارستان نیکان پیششون ویزیت شدم

سلام عزیزم نه مشکلی نیست 😉، چون پروژسترون شروع میکنی دیگه بالا نمیره

سلام‌زینبی‌جون

من‌انشالله‌هفته‌بعدیکشنبه‌انتقالمه

دکترپردینازول‌داده‌‌روزی‌دوتا

بایدباهم‌بخورم‌یا‌صبح‌وشب‌بخورم ؟

عزیزم‌آسپرین‌کی‌بخورم‌بهتره؟

دکتربه‌جای‌فرتیل‌سی‌ام‌بهم‌فرتیل‌ایدداده

میگم‌فرتیل‌ایدضخامت‌روهم‌بالا‌میبره؟

بسرلین‌چی‌؟آخه‌من‌دوزاسترادیولم‌زیادنبود‌

۲روزیدونه‌خوردم‌.۴روز۲تا.۲روزهم‌۳تا.آندومترم‌۹بود

استرس‌دارم‌نکنه‌آندومترم‌زیادبره‌بالا

ازسه‌شنبه‌باید‌پروژسترون‌بزنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من الان بهم ال دي داده  با آسپرين گفت دو هفته بعد پريودت بيا پس وقتي برم ميوفته براي ماه بعدش ؟ ...

عزیزم من از روز ۱۴ پریودی بهم قرص دوفاستون روزی یکی تا ۱۰ روز واز ۲۱ همین ماه روزی ۲۰ واحد سینافکت داده ووقتی پریود شدم روزی سه تا استرادیول داده وروز ۹ تا ۱۰ پریود بعدی برم که اگه مشکلی نباشه روز انتقالو مشخص کنه فکر کنم سیکل انتقال شماهم بلند باشه و تقریبا همین روال بله میوفته ماه بعد برایه من که اونجوری گفت ولی گفت یه اومدن به مرکزتو کم کردم به خاطره کرونا باید ۱۴ میومدی همه ی داروها رو یه دفعه ای برام نوشت

بچه ها من دارم از تهران برمیگردم رفتم مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم رفتم پیش جنین شناس  ...

یا خدا شوخی می‌کنی؟سرگردنه بود که

سلام‌زینبی‌جون من‌انشالله‌هفته‌بعدیکشنبه‌انتقالمه دکترپردینازول‌داده‌‌روزی‌دوتا بایدباهم‌بخورم‌یا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ به سلامتی 😍 😍 😍 

پرد ها رو همزمان با هم بخور

من در مورد فرتیل ها اطلاعاتی ندارم

نگرانی نداشته باش، چون پروژسترون میگیری ضخامتت به اندازه نرمال میمونه و زیادی بالا نمیره 

لطفا دوز و نوع داروهاتو با بقیه مقایسه نکن 😉 😉 😉 😉