2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ميخواستم ببينم كسي ميدونه قبل انتقال جنين آمپول يا دارو چي ميدن؟؟؟؟

بستگی داره جنین پنج روزه انتقال بدن یا سه روزه؟ مثلا پنج روز قبل شروع میکنی مصرف پروژسترون حالا یاامپول یاشیاف. ازاول سیگل هم استرادیول وویتامین dو اسیدفولیک

لطف داری گلم چقدر قشنگ توضیح دادی یه لحظه دلم ضعف رفت براشون😞 ان شاالله که بارداری خیلی خوبی رو پ ...

متشكرم 🙏🏻🌹

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره جنین پنج روزه انتقال بدن یا سه روزه؟ مثلا پنج روز قبل شروع میکنی مصرف پروژسترون حالا یاام ...

باقی داروها بستگی به دکترت داره والبته شرایط خودت .مثلا اگه مشکل انعقادی داری انوکسا بهت میده .برا ایمنی پردنیزلون میدن ....ولی  داروی اصلیش همون استرادیول وپروژسترون

بستگی داره جنین پنج روزه انتقال بدن یا سه روزه؟ مثلا پنج روز قبل شروع میکنی مصرف پروژسترون حالا یاام ...

من الان بهم ال دي داده  با آسپرين گفت دو هفته بعد پريودت بيا پس وقتي برم ميوفته براي ماه بعدش ؟؟؟

سمر جون مگه شما هزینه میکرو رو از مرکز مام نپرسیدین؟ چون منظورشون ۱۷ هفته بارداریشونه.اگه میدونین مم ...

نه گلم من از مام نپرسیدم هزینه هاشونو. ولی بیمارستان بهمن من هزینم شونزده تومن شد با داروهام و همه چی سونو و غیره.احتمالا مام هم همین حدوداست 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ببخشید منظورتون از ادجاست دوز چیه متوجه نشدم 🙈 نمیدونم چرا جواب نمیدن دوبار تو ۱۲۰ بار برداشتن بعد ...

ادجاست یعنی تنظیم دوز

شما ببخشید حواسم نبود این کلمه رو نوشتم 

گلم چون تغییرات دارویی شما زیاده، حتما همسرتون حضوری بره، یه شماره که جواب بدن هم ازشون بگیره، آخه نمیشه تو این کرونا و آلودگی هوا آدم حضوری بره باید جواب بدن 

یعنی چی سپتوم چیه؟ یعنی باید لاپراسپکی بشه؟ من ۳ سال پیش عکس کرفتم چرا نبود پس

نه سپتوم تو لاپراسکوپی مشخص نمیشه گلم، چون با لاپرا بیرون رحم دیده میشه 

با عکس رنگی و بعد هیسترو داخل حفره رحم رو میشه دید

یعنی شما چند سال پیش عکس رنگی گرفتی نرمال بود همه چی؟ 

نه سپتوم تو لاپراسکوپی مشخص نمیشه گلم، چون با لاپرا بیرون رحم دیده میشه  با عکس رنگی و بعد هیس ...

من از دیشب استرس گرفتم که نکنه منم سپتوم دارم که بتام افت کرد🥺🥺🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خداروشکر. ممنون عزیزم راستی یه سوال دیگه. اینکه میگن به بعضی‌ها میگن برو یه آبمیوه بخور تا جنین بچر ...

نه ناشتا قرار نیست باشی مگر اینکع دکترت تو ازمایشت قندتم نوشته باشه که چک باشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود