2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنونم لی لا جونم فدای مهربونیت😘❤ خیلی حس خاصی دارم همش میگم مطمئنم مثبتم خدای نکرده زبونم لال نشد ...

نگواینجوری

همین‌مثبت‌فکرکنی‌مثبت‌‌برات‌پیش‌میاد

به‌دلم‌افتاده‌مامان‌شدی😍😍

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بیا خصوصی عزیزم بله اومدم

خوب خداروشکر....باشه عزیزم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما بودی که میخواستید فرزندی را به سرپرستی بگیرید؟

من بودم فدات شم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه های عزیز لطفا اگه میدونید جواب بدید ممنون میشم. واسه آوردن بچه از پرورشگاه محرمیتش و چکار کنم.?? ...

سلام عزیزم...شما تو سایت بهزیستی ثبت نام کردین؟

عزیزم اولین انتقال مثبت شدین؟میشه بگین چقد هزینه تون شد؟

نه عزیزم. من دکترم رو عوض کردم. یه پانکچر و انتقال با مختار انجام دادم که منفی شد. بعد با طرازی انتقال دادم. 

من هزینه یادداشت نکردم عزیزم. فکر میکنم حدود ۱۲-۱۳ شده باشه

عزیزم چون شما فقط انتقالی فک نکنم خیلی دکترا برات فرق کنن 😍ایشالا پنج تاش میمونن نگران نباش اره وا ...

دعا کن کیتش رو داشته باشن

واقعا نمیدونم باید چکار کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم. من دکترم رو عوض کردم. یه پانکچر و انتقال با مختار انجام دادم که منفی شد. بعد با طرازی انتق ...

دارچین جان با طرازی مثبت شدی؟

دکتر خوبیه؟چه جوریه وقت میذاره واسه مریض؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام گلم بله به امید خدا جمعه انتقال دادم التماس دعا

انشالله که خبر خوش بدی عزیزم

درگیر بودم حالتو نپرسیدم

الهی که فسقلیات بچسبن به دلت عزیزم🥰🥰🥰

من از دکتر طرازی خیلی راضی بودم عزیزم

عزیزم یه خورده درموردش توضیح میدی بهم

حواس جمه؟مبشه اعتماد کرد؟

عزیزم برای شما چند تا جنین تشکیل شد الان فریز دارین تو مرکز مام؟ میخواستم ببینم برای فریز چقدر ازتون ...

عزیزم من۲۱تاتخمک داشتم با گونال.۱۹تاش جنین شد.۳میلیون هرینه ی فریز گرفتنبه تعداد ربط داره بیشتر.اول علی الحساب میگیرن باتوجه به تعداد تخمک.بعد کارت جنین گرفتنی هرچندتاجینن بشه پول اونو برمیدارن بقیه شو میدن

عزیزم شما الان چن هفته هسین؟جنسیت سه قلو هاتون معلوم شده😍

۱۷تموم شد.اونی که ریداکت گردم دختربود.اون دوتایی که موند دخترپسره.ولی تو سونو سه بعدی برا جنین پسر روده اکوژن خفیف زدن.حالا دنبال اون باید برم ببینم چیه.دعا کنین لطفا