2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
۱۷تموم شد.اونی که ریداکت گردم دختربود.اون دوتایی که موند دخترپسره.ولی تو سونو سه بعدی برا جنین پسر ر ...

انشالله چیزی نیست عزیزم

توکل به خدا

نگران نباش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با تحقیق انتخابش کردی؟یا خود مرکز براتون انتخاب کرد عزیز دلم بار اول مثبت شدی

نه قبلا دکتر بود بعد فهمیدم میکرو هم می کنه تو مرکز ابن سینا 

نه دفعه دوم ولی دکتر طاهری و ظفر دوستم‌تعریفشو اونجا میشنیدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام. صبحتون بخیر برای اندازه گیری طول سرویکس سونو واژینال میکنن یا شکمی؟ برای غربال اول هم سونو NT ...

اره عزیزم از روی شکم دکتر صدری عالی شک نکن منکه خیلی خیلی راضی بودم دقیق و درست حرف می زنه خودت بری میبینی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
۱۷تموم شد.اونی که ریداکت گردم دختربود.اون دوتایی که موند دخترپسره.ولی تو سونو سه بعدی برا جنین پسر ر ...

گلم انشالله که خیره. با داروها و همه چی هزینتون هفده تومن شد؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه قبلا دکتر بود بعد فهمیدم میکرو هم می کنه تو مرکز ابن سینا  نه دفعه دوم ولی دکتر طاهری و ظفر ...

سهیلا عارفی هم اونجاست؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دارچین جان با طرازی مثبت شدی؟ دکتر خوبیه؟چه جوریه وقت میذاره واسه مریض؟

بله با ایشون مثبت شدم. من ازش حس خوبی میگیرم. تو ابن سینا مامایی که کنارشه آدمو هول میکنه و ویزیت ناخوداگاه طولانی نیست اما خوب تا جایی که من فهمیدم حواس دکتر به همه چی هست. تو مطب هم خوب برات وقت میذاره.

ولی من از ابن سینا هم راضی بودم. یعنی برگردم بازم تو ابن سینا کارم رو شروع میکنم. نیازی به هزینه بیشتر از دو برابر تو مطب نیست. 

گلم انشالله که خیره. با داروها و همه چی هزینتون هفده تومن شد؟

سمر جون مگه شما هزینه میکرو رو از مرکز مام نپرسیدین؟ چون منظورشون ۱۷ هفته بارداریشونه.اگه میدونین ممنون میشم به منم بگید

اره عزیزم از روی شکم دکتر صدری عالی شک نکن منکه خیلی خیلی راضی بودم دقیق و درست حرف می زنه خودت بری ...

خداروشکر. ممنون عزیزم

راستی یه سوال دیگه. اینکه میگن به بعضی‌ها میگن برو یه آبمیوه بخور تا جنین بچرخه، مگه برای غربال اول بعدش نباید ناشتا بریم آزمایشگاه؟! 😕 من گیج شدم.

اسم‌کوچیکه شو نمی دونم ولی اره دکتر عارفی هم بود 

از جنین شناس ابن سینا راضی بودی

آزمایشگاهش خوبه؟اسم جنین شناسش چیه

ببخش انقدر سوال میپرسم

بله با ایشون مثبت شدم. من ازش حس خوبی میگیرم. تو ابن سینا مامایی که کنارشه آدمو هول میکنه و ویزیت نا ...

عزیزم طرازی ویزیتات رو انجام داد خودشم انتقال داد واست؟

اینکه میگن ابن سینا بی نظمه حقیقت داره؟