2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزمممم اره اینکار و بکن که خیالت راحت باشه هر روزم ایت الکرسی بخون با ۱۰۰ تا صلوات بخاطر اد ...

باشه فدات شم

ممنون که جوابمو دادی

الهی که پسرت رو صحیحو سالم بغلش کنی وبا خودت ببری خونه

چرا عزیزم اصلا من برای همین انتقال ندادم یکی دوبار دیگه پانکچر کنم تعداد جنین ها زیاد بشه، اول میر ...

ان شالله خيره. منم فك كنم لوله هام التهاب داره .ولي به دكتر نصر نشون دادم گفت نياز نيست ببندي . حالا گفتم دوباره ببرم نشونش بدم. نگرانم 

باشه فدات شم ممنون که جوابمو دادی الهی که پسرت رو صحیحو سالم بغلش کنی وبا خودت ببری خونه

سلام عزیزم چه خبراا 

چیکار کردی انتقال دادی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وووو چه خبرههه خداییش من راضی بودم از ابن سینا  دکتر خودم ذنوبی بود که راضیم در کل دکتراش خوبن ...

عزیزم با تحقیق انتخابش کردی؟یا خود مرکز براتون انتخاب کرد

عزیز دلم بار اول مثبت شدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای خدا عزیزم واقعا خیلی گرونه این قیمتا ناراحت نباش گلم ابن سینا دکترای خیلی خوب داره دکتر طر ...

شما پیشش نرفتی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من از دکتر طرازی خیلی راضی بودم عزیزم

عزیزم کلا با دکتر طرازی ویزیت میشدی؟

انتقال اولت مثبت شدی؟

منم نگرانم نکنه ضخامتم زیادی بالا بره  امروز روز ۹ پری ضخامت ۹.۵ بود واسه شنبه آینده گذاشته ان ...

عزیزم از روزی که پروژسترون استفاده میکنی ضخامت و نگه میداره نگران نباش چون من این سری اشتباهی دوروز زودتر پروژسترون استفاده کردم سیکلم کنسل شد

بچه ها من دارم از تهران برمیگردم رفتم مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم رفتم پیش جنین شناس  ...

عزیزم چون شما فقط انتقالی فک نکنم خیلی دکترا برات فرق کنن 😍ایشالا پنج تاش میمونن نگران نباش

اره واقعا زیاده پنجتا بیست و پنج!! پیامبران که من هستم هم فککنم در حد همین ۷ ۸ میگیره 

به نظر من حتمااا برو پیشش تشخیصش عالیه شک نکن و اینکه بهت میگه ک به دردت میخوره سروم مثلا یا ن به من ...

عزيزم براي التهاب لوله هم بريم پيش اين دكتر تشخيص ميدن كه احتياج به دارو يا عمل هست يا خير؟ 

اره راس میگی 😂😂😂

شاهزاده جون شما بسلامتی مامان شدین ؟؟

این انتقالتون با دفعه های قبل چه فرقی داشت که مثبت شدین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانما به نظرتون سه روز اول انتقال رو بخوابم و برای غذا و نماز و سرویس بهداشتی بلند شم.واز روز ۴زندگی ...

یکم هم راه برو توو خونه به نظرم چون واقعا مثل اینکه مهمه 

خیلی راه نری مثلا ۱۰ کیلومتر😅😁

ایشالا دوهفته دیگه با خبر خیلی عالی میای😍😍

لاپاراسکوپی شدم عزیزم . کلا همه رو پاکسازی کرد برام 

سلام عزیزم۰مگه با عمل پاکسازی میکنن منم عمل لاپراسکوپی شدم البته بخاطر لوله م که هیدرو شده بود بعد اونجا فهمیدم اندومتریوز بودم ممکنه برای منم پاکستزی کرده باشن چون هنوز نرفتم مطب بپرسم خیلی نگرانم