2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ایشالله که همینجا مامان بشی برگردی اونور 😍 انگاری فقط من جا موندم 😂 حتی شماها هم از امریکا اومدی ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

من میخواستم با دکتر حیدری کهن انجام بدم که ایشون با مرکز امید کار میکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الان که برگشتی ایران به نظرت دکترهای ایران بهتر هستن یا دکتر های امریکا؟ در زمینه نازایی.؟ دررابطه ...

من سواد دکترهای امریکا و به روز بودنشون رو خیلی دوست دارم ولی بعد از ۴ بار پانکچر شدن  از نظر مالی خیلی سخته اونجا ادامه بدم، چون خیلی گرونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زنگ بزن مرکز یا دکترت بگو دوز درست رو بهتون بگن. اینهمه استرادیول رو بعد انتقال هم گفتن ادامه ...

همه جا تعطیله ولی دکترگ فقط یه پیام داد که استرادیول خوراکی رو بکن روزی ۶تا،برای خارش هم کلوتریمازول و هیدروکورتیزول بزن.

اصلا واژنم خیلی بد شده متورم و سوزناک ،نمیتونم چیزی استفاده کنم.دیگه هم دکترم جواب نداد.

چون ضخامتم خیلی کم بود دکتر داروهای ضخامتم رو اداما داد.

امپول انوکسارپارینم میزنم.

درد پریودی دارم طبیعیه؟

سری های قبل نداشتم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام عزیزم ممنون تو چطوری؟ نه فعلا که انتقال ندادم  شما انتقال دادی؟

فکرکنم میدونستی که من ضخامتم بالا نرفت این دوسال که انتقال بدم ..چوبسازم که هربار داروهای تکراری میداد ... دیگه دکترمو به تهرانی نژاد تغییر دادم برام هیسترو و خراش داد خداروشکر ضخامتم قابل قبول شد .... دیروز انتقال دادم گلم بعداز دوسال ... دعا کن برام تارا جون

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
راساش من واسه انتقال استفاده نکردم، چون حس میکردم نياز نیست و تازه به خاطر ریسک حساسیت بهتره استفاده ...

🙏🙏 مرسی گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم من قبل پانکچر دارم میخورم دکتر داده آسپرین و ژل رویال و اسید فولیک فرتیل اید و فرتیل سی ام هم ...

اهان پس مشکلی نداره مرسی گلم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آدرینا جون بارداری؟

نه عزیزم ، تیکر انرژی مثبته

موم جان من روز انتقال بهم سوند وصل شد بعدانتقال ت مطب ادرار راحتی داشتم ولی ازشبش ب بعد ادراری باسوز ...

به دکترت گفتی

احتمال عفونت زیاده

ولی به هرحال باید دکترت رو درجریان بزاری

منم ۴ ماه با ظهیری بودم یه سال با کبود کبودمهری دوبار آی یو آیم کرد نشد رفتم با دکتر عبداللهیان&nb ...

من تو عمل انجام شده قرار گرفتم عزیزم من چون مرکز الزهرا میرفتم همین 2 تا دکتر نازایی رو داشت و من به اجبار ظهیری رو انتخاب کردم اما روز قبل از پانکچر گفت که نمیتونی بری الزهرا چون تانکش پره، وگرنه اگه من میخواستم مهر پانکچر شم این همه دکتر ماهرتر اونجا بود چرا این اما گفتم دیگه قسمتم این بوده و به فال نیک گرفتم

برام خیلی دعا کنید، شنبه باید برم کارت فریز فندقامو بگیرم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
امیدوارم همین سال 99 معجزه کنه خدا و مامان بشی و خوشحال و شاد وارد سال 1400 بشی عزیزم آمین

سلام لی لا جانم، من رو یادته؟ خدا شاهده وقتی دیدم بارداری اشکم اومد😍 بی نهایت برات خوشحالم عزیزم...

لی لا مهربونیت هیچ وقت یادم نمیره وقتی انتقال داده بودم و بخاطر تنهاییم میخواستی برام غذا بفرستی❤

الهی که خدا حافظِ خودت و فرشته کوچولوت باشه...الهی شکر

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!