2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

سلام زینبی جون ببخشید دوباره مزاحم شدم

مرکز هر چقدر زنگ زدم جواب ندادن خودم دیگه بجا یه شیاف دوتا آمپول زدم ولی ترشحاتم دیگه قهوه ای نیست تقریبا قرمز شده با لخته خیلی ریز به نظرت خطرناک هست ۲۸ انتقال هستم طبق پریودی هم میشه شش هفته و دو روز حالا آنوکسپارین رو قطع کنم یا ادامه بدم.

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستم

شما هم از هفته شش لک بینی داشتید چطوری بود از صبح لک بینیم زیاد شده که کم نشده نگرانم دیشب ترشح قهوه ای بود از ظهر تا حالا قرمز شده با لخته های خیلی ریز مرکزم جواب نداد آمپول دوتا جایگزین شیاف کردم شما آنوکسپارین رو قطع کردید؟

@khooobi      

خدایا شکرت
ای جون عزیزم نگران نباش مطمینم ایندفعه بارداری سالمی خواهی داشت 

عزیزمی مرسی گلم ایشالا 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
توکل به خدا  از صبح دقیق ۱۲۰ بار زنگ زدم دوبار برداشتن یه بار بیشتر ۵ دقیقه منتظرم گذاشتن قطع ...

اره یکم بد جواب میدن ....این چه حرفیه عزیزم چرا تشکیل نشه بعدشم هفته ی بعد چندهفته میشی احتمال هم داره دیرترتشکیل بشه خداروچه دیدی شایدم دوتا فندقن 😍😍😍😍الهی که صدای قلب  یا قلبای نازشونو بشنوی عزیزم 

منم پیش ژیلا عابدی اصل هیسترو کردم ک گفت پلیپ داشتی برداشتم ک گفت بر اور داروهای پانکچره، رفتم پیش س ...

ربطی به رحم دوشاخ نداره . مادرزادی هست ربطی به هیچی نداره . رحمت یه دیواره نازک اضافی داره که ورمیدارن . شاید ربط به دوشاخ داشته باشه که من اطلاع ندارم ولی رحم من دوشاخ نبود

نه عزیزمم

سلام مامان ماهک عزیزم خوبی ان شاالله مامان ماهک جون من هفته هشتم هستم خدارو شکر هفته ششم رفتم سنو قلب رو دیدم الان خداروشکر از لحاظ بدنی هیچ مشکلی ندارم فقط استرس دارم میگم جنین الان خوب رشد میکنه یا ن ؟یا اینکه تو این هفته ها حتما باید علایمی باشه که من ندارم ؟از این فکرا همش میاد تو سرم مامان ماهک جون به نظرت تو هفته هشتم باید از داخل شکم تغییری احساس بشه یا اینکه هنوز زوده ؟ممنون میشم راهنمایی کنی 

آخه میدونی من به هیچ فرمولی جواب نمیدم😕 مثلا میگن 24 هفته رحم باید دو سه سانت بالاتر از ناف اومده ب ...

مگه اون تو رو میبینی دختر ؟؟؟؟؟ نکن اینکارارو با خودت . یه روز شکم برآمده تره یه روز کمتر یه روز بیشتر . بخوای این همه زوم کنی روش که باقیمونده راه رو بیچاره میشی . یه روز تکون هاش بیشتر یه روز کمتر . کلا هر لحظه متغییره . من خودم کلی استرس میگیرم ولی باز سعی میکنم خودمو آروم کنم

من اصلا متر نکردم تا حالا . مگه باید متر کنیم ؟ بیخیال باش بابا دست من از فردا متر ندین🤣🤣

نه آخه گفتم تست کنم ببینم واقعا همون عدد میشه دیدم خیلی فرقشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ربطی به رحم دوشاخ نداره . مادرزادی هست ربطی به هیچی نداره . رحمت یه دیواره نازک اضافی داره که ورمیدا ...

من مثلا هیسترو کردم اخه مگه نباید معلوم بشه پس این دکترا حواسشون کجاس من دو بار ivf کردم ک بتام میرفت بالا افت میکرد و یک بار هم طبیعی اسفند باردار شدم ک بتام رفت بالا افت کرد و یکبار هم سقط داشتم پس همه ی اینا بخاطره سپتوم بوده 

مگه اون تو رو میبینی دختر ؟؟؟؟؟ نکن اینکارارو با خودت . یه روز شکم برآمده تره یه روز کمتر یه روز بیش ...

مشکلم اینه با باردارایی که دوروبرم هست مقایسه میکنم😕 شکم اونا خیلی بزرگتر از مال من شده، البته خیلی ام استرس ندارما ولی خب کمی دارم😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...