2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونی خواهری.چرا مقعدی نمیذاری؟

مقعدی هم میذارم عزیزم ولی باز اون قسمت رو ناااابود کرده.

بنظرم آمپول اثرش بهتره.

دوتا باهم روزی ۱بار بزنم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
حوله رو نمي دونم  من نكردم اين كار رو  ولي نگران عمل نباش همه چي درسته  زير جلدي ر ...

بهم گفت نود درجه نزن که یهو سوزن فرو بره تو بازوت خمش کن زاویه بده بهش و بزن منم یکم تختش کردم سمت بازوم‌ زدم.مثل سرم که میزنن یا خون‌میگیرن زدم 

بهم گفت نود درجه نزن که یهو سوزن فرو بره تو بازوت خمش کن زاویه بده بهش و بزن منم یکم تختش کردم سمت ب ...

عزیزم منم همینطوری میزدم نگران نباش. خودشون به من گفتن زاویه ۴۵ درجه بزنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
@زینبی_بابا     سلام زینب جان اگر اطلاعی داری لطفا دوستمون رو راهنمایی کن.

این بنده خدارو من چند ماهه کلی زحمتش دادم

🙈🙈🙈

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم منم فقط همینایی ک گفتی رو اینجا شنیدم زینب جون خیلی اطلاعاتشون کامل هست تگش کردم ک پیامتون رو ...

ممنون زحمت کشیدی🎀❤

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
به من گفتن بوسرلین تو بازو باید ۴۵ درجه بزنی 

اها درسته همینم گفت یادم میره  منم تقریبا مثلا ۴۵ درجه زدم ولی نمیدونم کهیر زدم یا مونده زیر پوستم باد کرده.جذب میشه بنظرتون.خیلی تاکیید کردن مهمه حتما باید زده بشه و فراموش بشه عمل کنسل میشه.منکه زدم فقط میگم مشکلی پیش نیاد

خداکنه.روز عمل ازمایش هم میگیرن یا مستقیم میبرن اتاق عمل؟

مستقیم اتاق عمل.استرس رو از خودت دور کن خواهر 

انشالله مامانی همین بار اول

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی زیر پوست باشه حالا بیشتر فرو بره یا کمتر کار خودشو میکنه؟جذب میشه؟

آره عزیزم اصلا نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مقعدی هم میذارم عزیزم ولی باز اون قسمت رو ناااابود کرده. بنظرم آمپول اثرش بهتره. دوتا باهم روزی ۱ب ...

عزیزم بهتره از دکترت نظرخواهی کنی ممکنه پروژسترون زیاد وارد شه دز دارو رو دکتر بهت بگه بهتره

بله عزیزم پیدا میشه داروخانه فتح سر توانیر وگلستانی پایین میدون ونک دارند البته گرونه هر پچ قیمتش 65 ...

چقد عالی ممنونتم گلم  نمیدونی چ لطف بزرگی در حقم کردی چندماهه درگیره درمانم

من شهرستانم شمارشونو پیدا میکنم وسفارشش میدم

از روز چندم شروع کردین برای استفاده؟

با چ داروهایی؟

عزیزم مبارکه به سلامتی، مشکلتون چی بود؟ با امپول تحریک تخمک کردید یا لتروزل؟ کدوم مرکز؟

ممنون عزیزم آندرومتریوز خفیف آمپول پرگووریس و سینال قرار بود پانکچر بشم ولی تخمک ها خوب رشد نکردن بعد گفت آی یو آی 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
یعنی زیر پوست باشه حالا بیشتر فرو بره یا کمتر کار خودشو میکنه؟جذب میشه؟

منم زیر جلدیا روی بازو زاویه 45 درجه میزدم یعنی دکترم گفت اینجوری باید تزریق بشه ولی شکم و ران رو 90 درجه میزدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...